adelaidea
Poznat
- Poruka
- 9.192
Tamo sam, a listanje zavisi od tebe, nema ništa specijalnoЈел? Још увек си тамо? Да листам?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tamo sam, a listanje zavisi od tebe, nema ništa specijalnoЈел? Још увек си тамо? Да листам?
Знаш како, увек имам неку претпоставку како изгледају људи са којима пишем, па волим да видим колико грешим!Tamo sam, a listanje zavisi od tebe, nema ništa specijalno

Što da ne, i Nemačka je nanovo izgrađenaLepa ta Nemacka, kad dodje nkva vlast moramo Srbiju tako izgraditi
pre toga je ozbiljno razradjena :OŠto da ne, i Nemačka je nanovo izgrađena
Porše rastavljen na sastavne delovepre toga je ozbiljno razradjena :O
ogoljenPorše rastavljen na sastavne delove![]()
Ovde juce ceo dan bilo jednocifrenoJao ekstra! Na jugu je katastrofa vreme, danas eto ne pada kiša pa se može reći da imamo sreće
Ja sam 6 meseci, naravno da provale@Frederick_ @adelaidea koliko dugo ste gore? I da li vam odma provale po govoru da niste Nemci?
hahah duze sam ja bio od tebe tamoJa sam 6 meseci, naravno da provale![]()
Pogledajte prilog 1783825
Malo vetrovito na krovu gradske biblioteke u Štutgartu
Pogledajte prilog 1783826
12 godina, sa prekidom od 2 godine na N. Zelandu.@Frederick_ @adelaidea koliko dugo ste gore? I da li vam odma provale po govoru da niste Nemci?
Tebe još i viđam povremeno, lepoto, ali Nosfi se totalno odmetnuo.Znam da nisam Nosfi, ali da ti i ja mahnem![]()
Ja kad sam bio mene su pitali da li si radio u Bavarskoj, Austriji... a ja ucio nemacki u skoli, a vazbao sa ovih Vojvodjanskim Nemacima... najbanalniji moguci primer, oni Aufiderzehn, ja Servus12 godina, sa prekidom od 2 godine na N. Zelandu.
I naravno da provale
Jedino deca mala uspeju da nauce nemacki bez akcenta![]()
Ja sam dosao u Nemacku sa fondom od 10 rečiJa kad sam bio mene su pitali da li si radio u Bavarskoj, Austriji... a ja ucio nemacki u skoli, a vazbao sa ovih Vojvodjanskim Nemacima... najbanalniji moguci primer, oni Aufiderzehn, ja Servus
To je tako sa dobrim poslovima. Ja sam morala B1 u Srbiji da položim, sad već idem u njemačku čkolu.Ja sam dosao u Nemacku sa fondom od 10 reči![]()
To je tako sa dobrim poslovima. Ja sam morala B1 u Srbiji da položim, sad već idem u njemačku čkolu.
Ali nije naivno. Sve na nemačkom, stručne reči, nije baš lagano.

Ona beše isto u medicini?Sve znam.
Moja draga je polozila B2 u Srbiji, a onda kad je dosla morala i u komori Fachsprachprüfung da polaze.
I jos mnogo nekog cimanja.
Bili su to zaiebani dani na pocetku za nju.
Meni islo glatko, za moj posao mi je uvek bio dovoljan engleski![]()
Aha. Kasapinka. Voli da seckaOna beše isto u medicini?
Ne znam ko je doticna, al nisam tako zamisljao @loptica doskocica , nju sam vise zamisljao kao osobu neznijih crta kica koja bi pala na moju van vremenaku lepotu, telo grckog Boga, mozak filozofa, pevacki glas slavuja, oci boje Jupitera