The_Night_Hawk
Cloud surfer
- Poruka
- 83.231
A nekad je ovo bila kul tema

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da te vidimo?A nekad je ovo bila kul tema
![]()
Bu!Prepadoh se!
A ti?Šta ste svi jutros nervozni? Burna noć?
Gdje su fotke? Samo Frederik postavio! Ostali?
Šta ja? Nisam fotogenična, ali nemam ništa protiv, pogotovo kada sam vidjela Frederika
Pa nisam ni jaŠta ja? Nisam fotogenična, ali nemam ništa protiv, pogotovo kada sam vidjela Frederika
Fredi, šala mala!![]()
Tako je, nisam ja.nije red![]()
Mislio sam da muskarci imaju monopol na Dad JokesTako je, nisam ja.![]()
Na Dad jokes možda, ali na Bad jokes monopol je definitivno moj. Poyyyy, sama ću da izađem.Mislio sam da muskarci imaju monopol na Dad Jokes![]()
falaModerator? Neka je sasrećom.
Ne, nego trening, zdrav zivot , cemu odma agresijaA šta nam poručuješ ovo fotkom? Nas ne sme niko da bije sem vaše i naše milicije?
fala i hahaLuka?!
Pa čestitam moderatorstvo u sexualnojebačkom resornom ministarstvu (u daljem tekstu Ljis)
Nemoj, Če, još je svež, oće da bije, oće da kažnjava, loži se da radi nešto veliko i sjajno, neka ga, svi smo kroz to prošli.Dejan Vuk Stanković ministar prosvete
Mišljasmo da sve videsmo
Kad Luka...
Šalimse malo![]()
JasnoNemoj, Če, još je svež, oće da bije, oće da kažnjava, loži se da radi nešto veliko i sjajno, neka ga, svi smo kroz to prošli.
haha samo vi mene zezajte, ja sam isti onaj stari, ovo apsolutno nista ne menja.Jasno
U pravu si Red
Malo inicijacije kao obred
Biće on super mod!
da zamisli obrisacu ti taj postNemoj, Če, još je svež, oće da bije, oće da kažnjava, loži se da radi nešto veliko i sjajno, neka ga, svi smo kroz to prošli.
Koliko je on meni bio drag u filmuJa u duši...
Pogledajte prilog 1720329