- Poruka
- 9.447
pa ti si dusa od coveka onda. Inace glumac je preminuo je 2012. na zalostJa u duši...
Pogledajte prilog 1720329
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ti si dusa od coveka onda. Inace glumac je preminuo je 2012. na zalostJa u duši...
Jesam. Samo sam namćor, pa ta osobina ne dolazi do izražaja.pa ti si dusa od coveka onda. Inace glumac je preminuo je 2012. na zalost
Najbolji lik ikada.Koliko je on meni bio drag u filmu
Dobra idejaJa u duši...
ko nijeJesam. Samo sam namćor, pa ta osobina ne dolazi do izražaja.
Oces li pravu sliku postavljati? Dušu smo videliPostavi. Volela bih da vidim.Dobra ideja
Stavljamo slike kakvim se vidimo u duši
Bilo je mojih fotografija. Obrisala sam jer svi brišu. Vidim da je besmisleno.ko nijeOces li pravu sliku postavljati? Fudu smo videli
Nekako ovako vidim trenutnoPostavi. Volela bih da vidim.
I Džon je lepši od mene.Samo je ovaj lepši od mene
Slobodno. Uvek su mi brisali neodgovarajuće postove. Ali to samo ljubomorne, sitne duše.da zamisli obrisacu ti taj post
salim se naravno

A mi bez duše? Pitam za sebe.Dobra ideja
Stavljamo slike kakvim se vidimo u duši

Pa neko belo platno ili prazna čašaA mi bez duše? Pitam za sebe.![]()
Slika Dorijana Greja.Pa neko belo platno ili prazna čaša![]()
Kako belo? Valjda crno?Pa neko belo platno ili prazna čaša![]()

Pa da, ne vidi se jer je nema.Hoćeš crno
Ok onda crno
Crno pase nevidi
Serafim tebi govoriSlobodno. Uvek su mi brisali neodgovarajuće postove. Ali to samo ljubomorne, sitne duše.![]()
Ima je sigurnoPa da, ne vidi se jer je nema.
A mrzi me da tražim, ali zamisli samo crno, nema i to je to.
izgledas kao izbacivac, zene misle da si kul likIma je sigurno
Nego si prestroga prema sebi
Zlatna bi bila boja
Moderatore ne zezaj nego radi, da te Nina ne...izgledas kao izbacivac, zene misle da si kul lik
sama cinjenica ds mi pretis Ninom dokazuje da zene misle da si kul likModeratore ne zezaj nego radi, da te Nina ne...![]()
Pomešaj ove noći crnu i zlatnu...Ima je sigurno
Nego si prestroga prema sebi
Zlatna bi bila boja
Mislimo. Ne mislimo nego znamo.sama cinjenica ds mi pretis Ninom dokazuje da zene misle da si kul lik![]()