Han van Zem
Buduća legenda
- Poruka
- 31.081
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I to nasmejano , pošto stalno traži osmeh..Хајде, Сноу, буди фер, па пребаци жене овде у лер...
Другим речима, покажи им своје лице...
![]()
Хајде, Сноу, буди фер, па пребаци жене овде у лер...
Другим речима, покажи им своје лице...
![]()
I to nasmejano , pošto stalno traži osmeh..

To trazim tebi jer si mrgud![]()
Uzivaj zenska i za nas
Vid' je sto se pravi vazna.
Uzivaj i svako dobro ti zelim

)))))))Pozdrav sa mora
cisto da komplementiramuvek se setim pa nebude prilike... izuzetno me podsecas na Tamaru Skorzza.
Uzivaj u odmoru
Pogledajte prilog 1205276
Pristojan mali bojler. Nista zabrinjavajuce, Nemas 15 godinaJedna iz Budve na pjenu od mora, samo do sledeće godine moraću malo na dijetu
Dobro se jelo u Budvi....trebao sam više da plivam.....ali dva puta sam imao koronu...Pristojan mali bojler. Nista zabrinjavajuce, Nemas 15 godina
Lakse je oblizivati masne prste nego mahati rukama i nogama dok plivasDobro se jelo u Budvi....trebao sam više da plivam.....ali dva puta sam imao koronu...

Ma žena je prelepa,ali nije na forumu,ne zna dasam okačila zajedničku sliku i nije u redu da joj otkrivam identitet bez njene dozvole. Forum je velik.pa jel kuma ima brkove..tako slatka ridja djevojka sa zelenim okicama a skriva usne..![]()
Htela si da ih zaintrigiras kuminim izgledom. Inace bi joj citavu facu prekrila ili bar oci. Kada se krije identitet prekriju se oci, a ne usta i nos.Ma žena je prelepa,ali nije na forumu,ne zna dasam okačila zajedničku sliku i nije u redu da joj otkrivam identitet bez njene dozvole. Forum je velik.
Pa i nisi trebala bez njene dozvoleMa žena je prelepa,ali nije na forumu,ne zna dasam okačila zajedničku sliku i nije u redu da joj otkrivam identitet bez njene dozvole. Forum je velik.
Pa opet niko ne zna ko je na slici,osim mene.Pa i nisi trebala bez njene dozvole
Znam, ali zamisli da neko okaci tvoju fotku bez da te pita, gde god po netuPa opet niko ne zna ko je na slici,osim mene.