Fotografije forumaša i forumašica X

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije ni bitno, samo kažem da to što joj još niko nije javio ne znači da niko ne zna ko je ona.

Da osoba koju znam postavi sliku i pokrije 80% slike, postoji velika mogućnost da tačno znam da je to ona. Na osnovu šake, odeće, nekog detalja...i bez preteranog razgledanja. Mozak sam obradi podatke i izbaci rešenje.:lol:
Dobro,jel možemo da ne razvijamo diskusiju dalje ? Ne razumem ovoliko kačenje na sliku.

Dobro,jel možemo da ne razvijamo diskusiju dalje ? Ne razumem ovoliko kačenje na sliku.
Ma iskuliraj vidi da te voze jer si nova i to najglasniji oni koji ili nikad nisu stavili sliku ili i da jesu stavili sliku ne bi bilo hajpa.

Evo koliko sam ovde uvek su najglasniji oni koji kada bi okacili sliku iskocio bi osigurac na hidrocentrali djerdap II.

A i BB je lep.
Svojoj mami.
Ne mogu da se raspravljam sa tobom.
Ti si zensko.
Moja mama nema veze sa krstaricom a ni tvoja koju postujem.

A da se ne zavlacimo, ocemo iskreno, viii buduce legende krstarice, meni se cini da vi vidite konkurenciju m? Da ne pisemo o tretmanu novih clanova. I to je to ne mogu da se razvlacim sa vama po blatu to mi je bas ono, nije higijenski makar.

IMG_20220811_113038144.jpg
IMG_20220811_113049603.jpg

Ja nisam fotogenicna i na svakoj slici izgledam tragikomicno...
Ne volim ni da se slikam ni da se gledam
Ni mene ne voli foto aparat tj. kamera na mobilnom, lepša sam tete a tete, ali... sta mi vredi kad svi prvo traze sliku, pa tek onda upoznavanje, bar tako sam čula.
Inače, nisam bila u vezi 8 godina, tako da sam skoro pa... ponovo početnica u tim ljubavnim stvarima.

Ma nista mi i ne treba nego samo da mogu sa nekim da popijem kafu.

Ni mene ne voli foto aparat tj. kamera na mobilnom, lepša sam tete a tete, ali... sta mi vredi kad svi prvo traze sliku, pa tek onda upoznavanje, bar tako sam čula.
Inače, nisam bila u vezi 8 godina, tako da sam skoro pa... ponovo početnica u tim ljubavnim stvarima.

Baci fotku<3:lol:

Baci fotku a mi ćemo da izvlačimo šibice za kafu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back