Memnom
Elita
- Poruka
- 20.318
Ne, ne ne. Bio bi markiran za odstrelBolje u OZNA.
Ili ako niste fan te organizacije, u ON ZNA.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, ne ne. Bio bi markiran za odstrelBolje u OZNA.
Ili ako niste fan te organizacije, u ON ZNA.

Mogu da pokusamMa sve je dobro dok ne kazes "dracarys"...![]()
Dobro,jel možemo da ne razvijamo diskusiju dalje ? Ne razumem ovoliko kačenje na sliku.Nije ni bitno, samo kažem da to što joj još niko nije javio ne znači da niko ne zna ko je ona.
Da osoba koju znam postavi sliku i pokrije 80% slike, postoji velika mogućnost da tačno znam da je to ona. Na osnovu šake, odeće, nekog detalja...i bez preteranog razgledanja. Mozak sam obradi podatke i izbaci rešenje.![]()
Primete kod sebe sve kao dobre osobine, moc zapazanja, jako su bistri i to.Dobro,jel možemo da ne razvijamo diskusiju dalje ? Ne razumem ovoliko kačenje
Jbg, kuma ti je grom..Dobro,jel možemo da ne razvijamo diskusiju dalje ? Ne razumem ovoliko kačenje na sliku.
Zelene oci i crvrna kosa 
Kačila sam se samo za komentare. Bili su mi interesantni. Više nisu.Dobro,jel možemo da ne razvijamo diskusiju dalje ? Ne razumem ovoliko kačenje na sliku.

Varaš se, vide ga i neulogovani članovi. Pa tako i neregistrovani. Tj. svi.To sta ti, ja i ostali boravimo na Krstarici ne znaci da dolaze i drugi. Znao sam za Krstaricu skoro pa od osnutka pa nisam isao na nju do kraja prosle godine. A ovaj topic je samo za clanove ako se ne varam.
Mema navikao da visi na erockim iskljucivoVaraš se, vide ga i neulogovani članovi. Pa tako i neregistrovani. Tj. svi.
A nista, Tuzan slucaj. Salji na pp, nema drugeVaraš se, vide ga i neulogovani članovi. Pa tako i neregistrovani. Tj. svi.

Ma iskuliraj vidi da te voze jer si nova i to najglasniji oni koji ili nikad nisu stavili sliku ili i da jesu stavili sliku ne bi bilo hajpa.Dobro,jel možemo da ne razvijamo diskusiju dalje ? Ne razumem ovoliko kačenje na sliku.
Jer smo mnogo lepi?Evo koliko sam ovde uvek su najglasniji oni koji kada bi okacili sliku iskocio bi osigurac na hidrocentrali djerdap II.
A i BB je lep.Jer smo mnogo lepi?
Ne mogu da se raspravljam sa tobom.A i BB je lep.
Svojoj mami.
Zbog takvih očiju redovno nastradamIma oko zajebano.
Ni mene ne voli foto aparat tj. kamera na mobilnom, lepša sam tete a tete, ali... sta mi vredi kad svi prvo traze sliku, pa tek onda upoznavanje, bar tako sam čula.Ja nisam fotogenicna i na svakoj slici izgledam tragikomicno...
Ne volim ni da se slikam ni da se gledam
Baci fotku<3Ni mene ne voli foto aparat tj. kamera na mobilnom, lepša sam tete a tete, ali... sta mi vredi kad svi prvo traze sliku, pa tek onda upoznavanje, bar tako sam čula.
Inače, nisam bila u vezi 8 godina, tako da sam skoro pa... ponovo početnica u tim ljubavnim stvarima.
Ma nista mi i ne treba nego samo da mogu sa nekim da popijem kafu.

Baci fotku a mi ćemo da izvlačimo šibice za kafu.Ni mene ne voli foto aparat tj. kamera na mobilnom, lepša sam tete a tete, ali... sta mi vredi kad svi prvo traze sliku, pa tek onda upoznavanje, bar tako sam čula.
Inače, nisam bila u vezi 8 godina, tako da sam skoro pa... ponovo početnica u tim ljubavnim stvarima.
Ma nista mi i ne treba nego samo da mogu sa nekim da popijem kafu.
pa nagovori je da se registruje..steta da trosi vrijeme van foruma..Ma žena je prelepa,ali nije na forumu,ne zna dasam okačila zajedničku sliku i nije u redu da joj otkrivam identitet bez njene dozvole. Forum je velik.

Nadam se da kačketić nije tvoj.

Nadam se da kačketić nije tvoj.![]()