Memnom
Elita
- Poruka
- 20.318
Sta se mene osobno tice napravila si sve po PS-u i zastitila magljenjem njen vizualni identitet.Pa opet niko ne zna ko je na slici,osim mene.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta se mene osobno tice napravila si sve po PS-u i zastitila magljenjem njen vizualni identitet.Pa opet niko ne zna ko je na slici,osim mene.
Svako ko je poznaje u realu zna da je to ona.Pa opet niko ne zna ko je na slici,osim mene.

Ako mi bluruje lice,nije problem.Znam, ali zamisli da neko okaci tvoju fotku bez da te pita, gde god po netu
Pa nema reakcije s njene strane,neko bi joj već dojavio.Svako ko je poznaje u realu zna da je to ona.![]()
To sta ti, ja i ostali boravimo na Krstarici ne znaci da dolaze i drugi. Znao sam za Krstaricu skoro pa od osnutka pa nisam isao na nju do kraja prosle godine. A ovaj topic je samo za clanove ako se ne varam.Svako ko je poznaje u realu zna da je to ona.![]()
Nije ni bitno, samo kažem da to što joj još niko nije javio ne znači da niko ne zna ko je ona.To sta ti, ja i ostali boravimo na Krstarici ne znaci da dolaze i drugi. Znao sam za Krstaricu skoro pa od osnutka pa nisam isao na nju do kraja prosle godine.

Ma samo si trebala skroz facu da blurujes i sve bi bilo ok.Kao da to niko nije već radio po netu. Aj ne pravite se sad veliki moralisti.
Slazem se s vecinom sta si napisala. Postoji mogucnost ako neko bas brije na to. Ja osobno pogledam kliknem like i odem. Najvjerojatnije se za par dana niti ne sjecam.Nije ni bitno, samo kažem da to što joj još niko nije javio ne znači da niko ne zna ko je ona.
Da osoba koju znam postavi sliku i pokrije 80% slike, postoji velika mogućnost da tačno znam da je to ona. Na osnovu šake, odeće, nekog detalja...i bez preteranog razgledanja. Mozak sam obradi podatke i izbaci rešenje.![]()
Nisu ljudi isti, neko ima oštro oko, takav je. Ne troši više vremena od tebe na sliku, samo za isto vreme vidi mnogo više.Slazem se s vecinom sta si napisala. Postoji mogucnost ako neko bas brije na to. Ja osobno pogledam kliknem like i odem. Najvjerojatnije se za par dana niti ne sjecam.
Naravno da nismo isti. Mislim da tu ne igra pretjerano preveliku ulogu ostro oko nego zainteresiranost.Nisu ljudi isti, neko ima oštro oko, takav je. Ne troši više vremena od tebe na sliku, samo za isto vreme vidi mnogo više.
Daenerys Stormborn of House Targaryen, first of her name, Mother of Dragons etc etc
Pa imaš testove zapažanja, pamtiš detalje sa slike i meriš vreme. Svi zainteresovani za odličan rezultat, zato rade test,a postignu ga samo neki. Ne vide svi isto, i ne zapamte isto.Naravno da nismo isti. Mislim da tu ne igra pretjerano preveliku ulogu ostro oko nego zainteresiranost.
Ma sve 5 samo mene to bas pretjerano ne interesira kada pisem o ovome sada. Meni je draze i ljepse kada gledam slike sa svojih putstosija.Pa imaš testove zapažanja, pamtiš detalje sa slike i meriš vreme. Svi zainteresovani za odličan rezultat, zato rade test,a postignu ga samo neki. Ne vide svi isto, i ne zapamte isto.

A tetovaza JNA prepravljena u ONAZbog tetovaze Zmaja, M. : )

Ahahahahha, nisam cula za toA tetovaza JNA prepravljena u ONA![]()
Ovde sam radi zezanja i odugovlačenja vremena, dok obaveze čekajuMa sve 5 samo mene to bas pretjerano ne interesira kada pisem o ovome sada. Meni je draze i ljepse kada gledam slike sa svojih putstosija.
Nego, dosta si spamala, postavi se![]()

To sam davno vidio tipu na lijevoj ruci.Ahahahahha, nisam cula za to
Dovitljivi ste bili spram jugonostalgije![]()
Zezanje poslije obavezaOvde sam radi zezanja i odugovlačenja vremena, dok obaveze čekaju![]()

Skapirah, posto em sam vel'ka ko njen kralj Drogo, em nisam lepa ko majka zmajevaZbog tetovaze Zmaja, M. : )
Ma sve je dobro dok ne kazes "dracarys"...Skapirah, posto em sam vel'ka ko njen kralj Drogo, em nisam lepa ko majka zmajeva![]()

Bolje u OZNA.A tetovaza JNA prepravljena u ONA![]()