Bukvalno si mi se smejala na sliku da mi došlo plakati i posle još pitala ko mi drma kavez.Kako je moguće da nisam vidjela? Jbt proletio si ispod radara
---
Ma vi moderatori ko oni majmuni što čačkaju dugmiće
---
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bukvalno si mi se smejala na sliku da mi došlo plakati i posle još pitala ko mi drma kavez.Kako je moguće da nisam vidjela? Jbt proletio si ispod radara
msm, da se to kod svakog sa Knjizevnosti podrazumevaneeeeeeeeeeeeeeeee
ima da se vrati i sve tera u rac kad prodje njihovu obuku
Admin spanking ...self spanking?![]()
A sta da radimo, nadji lepsiКако сте гадни, то је невероватно. Иам' трип да је ово форум ружних.
ako to bude, mora proof, foto ili videoself spanking?![]()
Admin spanking ...![]()
i slike tragova posleako to bude, mora proof, foto ili video![]()
@forlorn jel vjeruješ da nisam ni vidjela sliku? Nije mi se pokazala, a smijala sam se na poruku.
cekaj da bar zaokruzis 15k postova pa ondaE posto ste tu... cekam da mi ugasite nalog jer necu vise da se logujem na ovaj sporet. Tako da dai da se to zavrsi jer cu biti prinudjen na gluposti, e necete ostriti patku na meni, idem.
Sacekacu do 22h posle toga cu vas bitne da tagujem u jednu poruku i da vas stavljam na... na tag. Necemo odlagati vise cekam 10 dana ako treba ulazicu non stop i biti primitivan pa me banujte, ne trazim to, nego da se ugasi nalog.
Hvala na saradlji.
Bila sam preključe i rekli mi da sam prepismena, valda oni znaju.ti dides na Knjizevnost i pravopis, da ti to malo koriguju...
pa se vrati![]()
Ti ne vidiš slike, trast ne vidi slike, mslm da je to odlična prilika da se ovde baci malo slobodniji sadržaj :/@forlorn jel vjeruješ da nisam ni vidjela sliku? Nije mi se pokazala, a smijala sam se na poruku.
Oće to sa godinama xD
e kad se setim kad smo imali tity thursday, mslm da je to odlična prilika da se ovde baci malo slobodniji sadržaj :/
staviBila sam preključe i rekli mi da sam prepismena, valda oni znaju.
Videces ti 15k u 22h mislis da necu, samo cekam. Prosli put mi niste obrisali, e sad bogami kad budem sastavio poruku bice dozivotni ban, a sve zato jer necete da mi ugasite nalog. I ne ljuti me.cekaj da bar zaokruzis 15k postova pa onda![]()
resio si jestavi, bako i pogledaj bolje...sigurno pise NEPISMENA i nema vama pomoci
![]()
Dao je noge i dupe Kevo nek da ostaloI daj du.pe