- Poruka
- 15.545
Dobro dobro. Aj mi resi da se ugasi nalog do 22h da se rastajemo ko ljudi jer bice verbalno povredjenih na sve strane aaaa bogami i banovanih. Budi drugargde smemo da te ljutimo
zato te i ne banujemo![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro dobro. Aj mi resi da se ugasi nalog do 22h da se rastajemo ko ljudi jer bice verbalno povredjenih na sve strane aaaa bogami i banovanih. Budi drugargde smemo da te ljutimo
zato te i ne banujemo![]()
nisam ja delikates ..aj malo trticu, ubaci malo dzige i obavezno uvce..mljacDao je noge i dupe Kevo nek da ostalo
Ostalo ne da, trazila sam, kaze zauzet sam bla blaDao je noge i dupe Kevo nek da ostalo
Ostalo ne da, trazila sam, kaze zauzet sam bla bla
Pa garant dobro lize, iskustvo@Emilia Marty, je pojela sladoled i lajkovala me.![]()
Gde si? Jesam li te ja videla?@Emilia Marty, je pojela sladoled i lajkovala me.![]()
Precepila sam se
Šta sad, zaboravila si da si me lajkovala?Gde si? Jesam li te ja videla?
Nema od toga ništa, više volimo da spamujemo po temama nego da idemo u kafanu.Hoće li se još neko kačiti? Ako ne, lijepo ću da vas zamolim da se preselimo u kafanu, hvala.
ovo bas svaka zena obozava da cuje......Cvetko, dok ne zaboravim, tvoja kosa pre skraćenja ti je stajala predivno, mslm lepa si žena pa ne izgleda loše ni ovako ali ono je bilo nešto posebno za gledati.
ZmijoPa garant dobro lize, iskustvo
Pod temperaturom sam vec tri dana...bunilo..Šta sad, zaboravila si da si me lajkovala?![]()
badri sa sve sioranom mu ravan nijeovo bas svaka zena obozava da cuje......
To sam izgleda propustio.Pod temperaturom sam vec tri dana...bunilo..
mislim da sam se okacila i na erockim samo u donjem vesu...
Cuti...ne pitaj..
kad to rece uvek sam se pitao kako nastaje mulaPa garant dobro lize, iskustvo
Sto se zapanjujete?Pod temperaturom sam vec tri dana...bunilo..
mislim da sam se okacila i na erockim samo u donjem vesu...
Cuti...ne pitaj..
Pa vidis da mozekad to rece uvek sam se pitao kako nastaje mula
to mu dodje kad magarac zaskoci kobilu
a kako majku mu njegovu, ona za dve duzine veca od njega.. njemu glava taman da je lize do sutra ko da pase travu.
kako se vine tamo gore pitam se ja.
ali kakkoooooooPa vidis da moze