- Poruka
- 131.188
Šta radiš na temi a nisi me lajkovala! : (Imaju nogice na erockim, deluje kao da je u formi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta radiš na temi a nisi me lajkovala! : (Imaju nogice na erockim, deluje kao da je u formi
Bogami, bile i neke butkice, ima tu da se štipne...dzaba...
nema tu, izgleda, dovoljno mesa...samo neko pice![]()
Cek da pojedem sladoledŠta radiš na temi a nisi me lajkovala! : (
vazdaImaju nogice na erockim, deluje kao da je u formi
Ajd pa će da ti bude slađe da lajkuješ.Cek da pojedem sladoled![]()
Evo link.Ozbiljno? Ruki daj skrinšot iz albuma ili link? Hajde @Red nemo da si stipsa
Tačnije pitanje je da li ima neku vrlinu.a je l' ima tab neku manu (osim sto je naporan kad se uhvati za nesto)?
mislis sa pravim muskim nogicamace ve prijavim za distribuciju osetljivih materijala .... sacu zovem serifa sa dlakavim nogicama sto pliva naopacke![]()
Odakle mi? To se obrati na adresu @tab503 .Daj i drugu polovicu
zarotiraj sliku za 180 stepeniDaj i drugu polovicu
niko ne zna...mada se prica da odredjene clanovi i moderatorke imaju i da su videle sliku ali nista dokazano...a je l' ima tab neku manu (osim sto je naporan kad se uhvati za nesto)?
a oni kojima se ukazao su prosvetljeniTab je kao gospa iz Medjugorja, neki kazu da su ga videli ali nije dokazano
je,je...neuhvatljiv oku kamere...
ko Jeti ili Big Foot...
Opet kasnis vrabacПретећи ћу за толико!![]()
slepi progledali, sakati prohodali, kuzni ozdraveli...a oni kojima se ukazao su prosvetljeni![]()
you will hangslepi progledali, sakati prohodali, kuzni ozdraveli...
lele, kad te dohvati Pontije
ili ruznaslepi progledali, sakati prohodali, kuzni ozdraveli...
lele, kad te dohvati Pontije