DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.010
Kaki si ti moderatorI samo ja ne vidim sliku![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaki si ti moderatorI samo ja ne vidim sliku![]()
Na mom si kao trut.big..big
mislim foot
Može ovde jedan ban za stihoklepca, hvala.Na mom si kao trut.
nesposobanKaki si ti moderator![]()
pa stvarno nema smisla kako se ponasa..knjiski delikventMože ovde jedan ban za stihoklepca, hvala.
Eeee, znaćemo da ga je videla kad postane lepa.ona moderator sad, sta snjom![]()
Tako je, tako je!pa stvarno nema smisla kako se ponasa..knjiski delikvent
Što nije lepo?Nije lepo da p(r)ozivate ljude da se kače, samo kažem. mslm ove koji ne učestvuju u spamovanju teme.
ima slonce i kod njega u lonce, ja kad ti kazem.Tako je, tako je!![]()
ne dirajte Badrija, ca zatvori kavanu i da vam pusti Siorana u pp pa cete videtiTako je, tako je!![]()
ja mislim da je on u prethodnom zivotu bio kapo u ausvicu..i citao siorana logorasima svako vecene dirajte Badrija, ca zatvori kavanu i da vam pusti Siorana u pp pa cete videti![]()
nista bez neke tvoje moralne po(d)uke........Nije lepo da p(r)ozivate ljude da se kače, samo kažem. mslm ove koji ne učestvuju u spamovanju teme.
Što da briše, šta Hvali!?!Bebo brisi SPAM ima tema za to druga jedna![]()
tako je, bas je neozbiljna..Bebo brisi SPAM ima tema za to druga jedna![]()
Kako je moguće da nisam vidjela? Jbt proletio si ispod radaraJednu danas sam već okačio, tu je da stoji nemam drugih svežijih od godinu dana. Što se mene tiče ispunio sam svoju građansku dužnost i sad mogu da blebećem.
reekoh ja da si neozbiljna.Kako je moguće da nisam vidjela? Jbt proletio si ispod radara
ti dides na Knjizevnost i pravopis, da ti to malo koriguju...Što da briše, šta Hvali!?!![]()
Jesamreekoh ja da si neozbiljna
neeeeeeeeeeeeeeeeeti dides na Knjizevnost i pravopis, da ti to malo koriguju...
pa se vrati![]()