- Poruka
- 131.188
El se kačila Bambi? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neće, hahahaDa, sad će sve cure nagrnit na mene, nisam triba govorit ništa hahaha
E da te cuje sad jedan moj dobar prijatelj iz Splita....Inace obozava Mercedes...Ma ti si mene krivo svatila/svatija, Volvo je auto i pol, kakvi BMW kakvi Mercedes, ovdje u Dalmaciji mi kažemo da to KRKANI čobani voze, gospoda voze: VOLVO.
ko drkka na merdevinama ili se penje na tresnje evo sta biva![]()
Bu xa xa xa....previsw slobodnog vremenabrz oporavak
p.s info za forumashe ima da vas brishe i nadgleda kA orao
Jel to ponovo organizovano takmičenje za najlepše muške noge?ko drkka na merdevinama ili se penje na tresnje evo sta biva![]()
Jes' pa da ponovo pobedi neko sa ne bas muskim nogama...Mada imao je lepe patike,mora se priznati.Jel to ponovo organizovano takmičenje za najlepše muške noge?
Dobro su te zagipsali
Važno je učestvovatiJes' pa da ponovo pobedi neko sa ne bas muskim nogama...Mada imao je lepe patike,mora se priznati.
A koliko ćeš ti da sediš kod kuće sa tom nogom? Pitam za drugaricu...kosulja je trebalo da bude zuta al ajd sad ja i semafori to je neka druga tema![]()
Dok se se ne ofarbas i Ti u neku boju koja prilici tvojim godinama Mila mojaA koliko ćeš ti da sediš kod kuće sa tom nogom? Pitam za drugaricu...
A koja je to boja? I koje su to godine?Dok se se ne ofarbas i Ti u neku boju koja prilici tvojim godinama Mila moja![]()
Prelepa boja!
Ovo nose žene u krizi srednjih godina