- Poruka
- 1.954
kakve su ti ovo babe na avataru.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Поправила сам кимMorfovana sa Kim Kardešijan
Jao, hvala ti! I ti si!Inače, svi ste lepi.
Volvou ništa, Volvu jedno slovo.Šta fali Volvou, da čujem?
Ma ajde, kao da je sramota ili ne znam šta. Ne tebe, njega.Volvou ništa, Volvu jedno slovo.
Ništa, najbolji auto koji sam ima iskreno. Aha srce ja za Volva? lipo ja vec pomislija za me hahahaŠta fali Volvou, da čujem?
Ovo pitanje je za @DalmatinacHR i srce je za Volvo, ne za njega ovaj put.
Ja kažem Volvu jer tako mi u Dalmaciji naprosto kažemo, sleng... sve skraćivamo haha.Volvou ništa, Volvu jedno slovo.
Ma ti si mene krivo svatila/svatija, Volvo je auto i pol, kakvi BMW kakvi Mercedes, ovdje u Dalmaciji mi kažemo da to KRKANI čobani voze, gospoda voze: VOLVO.Ma ajde, kao da je sramota ili ne znam šta. Ne tebe, njega.
Jel ti znaš ko je Berlin iz serije LCDP? Na njega me podsećaš, samo si mlađi. A srce, pa dobro, podeli s Volvoom, i eto..Ništa, najbolji auto koji sam ima iskreno. Aha srce ja za Volva? lipo ja vec pomislija za me hahaha
Dobro, evo sad srce i za tebe.Ma ti si mene krivo svatila/svatija, Volvo je auto i pol, kakvi BMW kakvi Mercedes, ovdje u Dalmaciji mi kažemo da to KRKANI čobani voze, gospoda voze: VOLVO.
Dobro je da nisi kupio Nisan. To bi vec bio problem...Ja kažem Volvu jer tako mi u Dalmaciji naprosto kažemo, sleng... sve skraćivamo haha.
Hm... ne znam. Ali koliko bi ti meni dala godina? Ja izgledam mlado jer sam vampir ali i nisam baš tako mlad hahaha.Jel ti znaš ko je Berlin iz serije LCDP? Na njega me podsećaš, samo si mlađi. A srce, pa dobro, podeli s Volvoom, i eto..
ObziroN da nam sve riči završavaju na N umisto M? hahaha.Dobro je da nisi kupio Nisan. To bi vec bio problem...![]()
Da. To je onaj prastari vic.ObziroN da nam sve riči završavaju na N umisto M? hahaha.
Uf, nemam ja to pojma. Valjda '70 i neko.Hm... ne znam. Ali koliko bi ti meni dala godina? Ja izgledam mlado jer sam vampir ali i nisam baš tako mlad hahaha.
Iskreno ne znan zašto to radimo. Ja sam iša na fakultet pa eto ne pišem kao ostali odavde, ali sve u meni vrišti da završiN rič sa: N.Da. To je onaj prastari vic.![]()
![]()
Ne... 84-o. 36 godinica.Uf, nemam ja to pojma. Valjda '70 i neko.