DalmatinacHR
Aktivan član
- Poruka
- 1.627
Ček daj mi pokaži sad tog lika, baš me sad zanimaJel ti znaš ko je Berlin iz serije LCDP? Na njega me podsećaš, samo si mlađi. A srce, pa dobro, podeli s Volvoom, i eto..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ček daj mi pokaži sad tog lika, baš me sad zanimaJel ti znaš ko je Berlin iz serije LCDP? Na njega me podsećaš, samo si mlađi. A srce, pa dobro, podeli s Volvoom, i eto..
Haha, izvini, ja uvek promašim, ali nije namerno. Dobre su to godine, skoro pa najbolje....Ne... 84-o. 36 godinica.![]()
Haha, pa da... zavisi kako ih napraviš sebi, ako ih dobro postaviš, stvarno jesu najbolje.Haha, izvini, ja uvek promašim, ali nije namerno. Dobre su to godine, skoro pa najbolje....
E'o. Samo rekoh, on je stariji.Ček daj mi pokaži sad tog lika, baš me sad zanima.
Pa dobro... čini se ono... COOL tip hahaE'o. Samo rekoh, on je stariji.
![]()
Zbog mene? ma jeeeeeeeeeeeeeeeee, di bi bilo belajaImam osećaj da će odje biti belaja ......
Malo nije normalan, ali ono, super je.Pa dobro... čini se ono... COOL tip haha
Ne vidim ništa...Zbog spama?
Okej, evo i slika.
Pa čim nije normalan po društvenim normama, to znači da je normalanMalo nije normalan, ali ono, super je.
Pa da se brišem ja, ako te bole oči?iao kad bi se neka klinkica sa muskim nickom okacila
uvou vou iei ie![]()
mila ja i ne gledam slikePa da se brišem ja, ako te bole oči?
Ili još bolje, ajde tebe da vidimo.
Pa videla sam to, nešto što ti deca neka žvrljala. Mislila sam nešto drugo...mila ja i ne gledam slike
pa ima me, tragaj..
Ne nego zbog volva autaZbog mene? ma jeeeeeeeeeeeeeeeee, di bi bilo belaja![]()
ssti lepa neka fatalna princeza il ?Pa videla sam to, nešto što ti deca neka žvrljala. Mislila sam nešto drugo...
ocs golisavu u inbox ?Pa videla sam to, nešto što ti deca neka žvrljala. Mislila sam nešto drugo...
Ajde ne. Ali hvala na ponudi.ocs golisavu u inbox ?
evo ipak sam ti poslao <3Ajde ne. Ali hvala na ponudi.
e bolimekurtz@INDIJANAC
E tebe i Džordžjuneta nikad nisam video.
Da, sad će sve cure nagrnit na mene, nisam triba govorit ništa hahahaNe nego zbog volva auta![]()
Joj, kako slatko pricaDa, sad će sve cure nagrnit na mene, nisam triba govorit ništa hahaha
Sta fali NissanuDobro je da nisi kupio Nisan. To bi vec bio problem...![]()