- Poruka
- 85.826
ehehehehehehZato što mi je već duže vreme smešno kakve hvalospeve gledam na razne pojave, ali onda vidim da sede zajedno i cirkaju, pa to shvatim kao grupu za podršku <3
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ehehehehehehZato što mi je već duže vreme smešno kakve hvalospeve gledam na razne pojave, ali onda vidim da sede zajedno i cirkaju, pa to shvatim kao grupu za podršku <3
Šta je tu neistina, nećeš valjda da kažeš da ćemo živeti večno u fizičkoj formiI kako pričaju pojedini licemeri da je fizika beznačajna i prolazna
Šta hvaliŠta je tu neistina, nećeš valjda da kažeš da ćemo živeti večno u fizičkoj formi
Ništa ne hvali, ja sam skroz za to, ali ima li nekih informacija o tomeŠta hvali
Sime, ali ti si vrlo sladak covek. Sta fali da ti to i kazemoBolje da brišu
Da vas ne gledam više kako laskate
Sramota me
Ti izgleda misliš da je moj Losion za besmrtnost koji sam ti poslala u privatnim porukama bila šala.Ništa ne hvali, ja sam skroz za to, ali ima li nekih informacija o tome
Pa on ne garantuje besmrtnost nego večnu mladost, valjdaTi izgleda misliš da je moj Losion za besmrtnost koji sam ti poslala u privatnim porukama bila šala.
# highlander 4
Beše ima neka firma u Kaliforniji koja zaleđuje leševe ljudi na minus 200 za pozamašnu sumu novca uz garanciju da će biti oživljeni sve o njihovom trošku kada nauka to bude dozvoljavala?!Ti izgleda misliš da je moj Losion za besmrtnost koji sam ti poslala u privatnim porukama bila šala.
# highlander 4
Evo našao samTi izgleda misliš da je moj Losion za besmrtnost koji sam ti poslala u privatnim porukama bila šala.
# highlander 4
Ja ću uzeti kategoriju "Šta je to krionika" za 100 dolara, Aleks.Beše ima neka firma u Kaliforniji koja zaleđuje leševe ljudi na minus 200 za pozamašnu sumu novca uz garanciju da će biti oživljeni sve o njihovom trošku kada nauka to bude dozvoljavala?!
Besmrtno osiguravajuće društvo.
Moj profesor bivanja starmalim, je bio mišljenja da treba uplatiti to
Ništa, meni je to ekstraJa vas ne volim
I sta sad
Shvatila si ti poentu, kao i tvoja drugarica..Sime, ali ti si vrlo sladak covek. Sta fali da ti to i kazemo
Moj profesor bivanja starmalim, je bio mišljenja da treba uplatiti to
Ali jase neslažem
Ja se ne sećam kako ti izgledaš..."Orah joj iz ruke ne bih uzeo"
- Ne mogu više da gledam kako vam nezasluženo laskaju
Gee, thanksJa se ne sećam kako ti izgledaš...
Još jedan post i imaćeš 33.333 postova.Gee, thanks
Kome je to odbrusio"Orah joj iz ruke ne bih uzeo"
- Ne mogu više da gledam kako vam nezasluženo laskaju