sedgwick
Ističe se
- Poruka
- 2.940
Dan za obilazak manastira
Lazareva Ravanica 
Lazareva Ravanica 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lazareva Ravanica 
Ne znaš ni o čemu se radi lolE, bre, kao da ti nije poznato da ovde dolazi u obzir samo hvalospev ekipe koja se gotivi međusobno... Standardno draga/i predivna/an si, sa sve nekim srcima, a ono draga/i da joj/mu orah iz ruke ne uzmeš...
Ne znaš ni o čemu se radi lol
Zašto si onda potrošio tačno: 55 karaktera (ne računajući interpunkcijske znakove)Da li ti deluje kao da me zanima?![]()
O čemu god da se radi, u tome ima istine. Uvek će ljudi koji su jedni drugima dragi paliti hercove iako im fotka možda i nije neka. On je to primetio, to je ok. Idemo daljeNe znaš ni o čemu se radi lol
Zašto si onda potrošio tačno: 55 karaktera (ne računajući interpunkcijske znakove)

Kakve to veze ima sa mnom, ja živim za hejtZato što mi je već duže vreme smešno kakve hvalospeve gledam na razne pojave, ali onda vidim da sede zajedno i cirkaju, pa to shvatim kao grupu za podršku <3
Kakve to veze ima sa mnom, ja živim za hejt
Snake, čovek retko dolazi, baš zna šta ko radi, nije tebi bio lično uputio ništa, ti si prva komentarisalaKakve to veze ima sa mnom, ja živim za hejt
Zašto si ti potrošio 55 karaktera & countingŠto si se pronašla onda?
Tesko da nije nacuo kako izgledas.Zašto si ti potrošio 55 karaktera & counting
Zašto si ti potrošio 55 karaktera & counting
60 karaktera u ovom upisuAli bukvalno ne znam nikoga od vas, niti me zanima iskreno, napisao sam nešto što sam primećivao i ranije, nađi na temama koje su pre bile, popunjene odavno... I dalje ne znam što se ti tačno pronađe, pri čemu sam jasno napisao da nema veze sa tobom, ne znam ni ko si, ni šta si, menjate nikove, ne dolazim često...
60 karaktera u ovom upisu
Da li čovek može nešto da napiše a da mu se ne broje karakteri? Ili jednostavno da ode sa Krste?60 karaktera u ovom upisu

Dobro, ali zašto i dalje ispuštaš karaktere u tom pravcuVau, prilično ti dobro ide to, možeš da radiš na voću ili kao šalteruša, da brojiš sitno
Viđen si.

Dobro, ali zašto i dalje ispuštaš karaktere u tom pravcu
Rekao si ljudima da nisu toliko lepi koliko misle da jesu, i da se međusobno podržavaju kao Anonimni Alkoholičari, u redu je
Pa šta, jesi ljubomoran što se ljudi drže i podržavajuNiste anonimni, znate se dobro, to već jesam rekao.
Pa šta, jesi ljubomoran što se ljudi drže i podržavaju
+ gde nađe da zalomiš taj komentar baš oko moje fodke, budući da sam među najhejtovanijim osobama ovde (to je u redu, i ja hejtujem skoro sve, i ne hvalim nikoga jer mi se niko ne sviđa), šta sad
Mislim da je daleko važnije koristiti "racio" za stvari od značaja, nego za tupave, nebitne komentare o nečijem nebitnom, prolaznom, bezposledičnom fizičkom izgleduApsolutno me ne zanima šta ko radi, dokle god vam to ne ugasi racio i normalnost, da ne može da se čuje i kontra stav, jer je ovo "zatvorena" zajednica i svi moramo biti ultimativno fini i he he.
Nego, koja vam je ova bradata trudnica, ili je to samo pivski stomak??

to se malo prtzamo zbog radi zezanjeE, bre, kao da ti nije poznato da ovde dolazi u obzir samo hvalospev ekipe koja se gotivi međusobno... Standardno draga/i predivna/an si, sa sve nekim srcima, a ono draga/i da joj/mu orah iz ruke ne uzmeš...
Ovo se ne odnosi na devojku koju si komentarisao, naravno, nju ni video nisam.