Fotografije forumaša i forumašica X

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dan za obilazak manastira :) Lazareva Ravanica :)
IMG_20210509_101021_197.jpg

Zašto si ti potrošio 55 karaktera & counting

Ali bukvalno ne znam nikoga od vas, niti me zanima iskreno, napisao sam nešto što sam primećivao i ranije, nađi na temama koje su pre bile, popunjene odavno... I dalje ne znam što se ti tačno pronađe, pri čemu sam jasno napisao da nema veze sa tobom, ne znam ni ko si, ni šta si, menjate nikove, ne dolazim često...

Ali bukvalno ne znam nikoga od vas, niti me zanima iskreno, napisao sam nešto što sam primećivao i ranije, nađi na temama koje su pre bile, popunjene odavno... I dalje ne znam što se ti tačno pronađe, pri čemu sam jasno napisao da nema veze sa tobom, ne znam ni ko si, ni šta si, menjate nikove, ne dolazim često...
60 karaktera u ovom upisu

Dobro, ali zašto i dalje ispuštaš karaktere u tom pravcu

Rekao si ljudima da nisu toliko lepi koliko misle da jesu, i da se međusobno podržavaju kao Anonimni Alkoholičari, u redu je

Niste anonimni, znate se dobro, to već jesam rekao.

I jaka je fora ovo počneš da komentarišeš na tu temu, odgovorim da to nema veze sa mozgom, a onda ispadne ja se nastavljam i nešto pravim problem..

Pa šta, jesi ljubomoran što se ljudi drže i podržavaju

+ gde nađe da zalomiš taj komentar baš oko moje fodke, budući da sam među najhejtovanijim osobama ovde (to je u redu, i ja hejtujem skoro sve, i ne hvalim nikoga jer mi se niko ne sviđa), šta sad

Apsolutno me ne zanima šta ko radi, dokle god vam to ne ugasi racio i normalnost, da ne može da se čuje i kontra stav, jer je ovo "zatvorena" zajednica i svi moramo biti ultimativno fini i he he.

Veruj mi, da je napisao ovo za bilo koga isto bih rekao, niti znam ko si, niti kako izgledaš, doslovno nemam predstavu o tvom postojanju, a kako nisam ovde često ne znam ni relacije...

Apsolutno me ne zanima šta ko radi, dokle god vam to ne ugasi racio i normalnost, da ne može da se čuje i kontra stav, jer je ovo "zatvorena" zajednica i svi moramo biti ultimativno fini i he he.
Mislim da je daleko važnije koristiti "racio" za stvari od značaja, nego za tupave, nebitne komentare o nečijem nebitnom, prolaznom, bezposledičnom fizičkom izgledu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back