Fotografije forumaša i forumašica X

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ona je lepa zena i ja sam joj to rekla.
Ti si privlacan muskarac, i to sam ti rekla. Dakle, ne lazem i ne laskam.
Pa dankešen, ako ti kažeš tako, ne bunim se...
Nije se uopšte odnosilo na tebe, i na nju, već ne neke druge ljude i njihovo laskanje drugima...
Mrzi me da ih imenujem, možda drugi put, ako me naljute hehehe
Nego, da su neke okolnosti drugačije, ne bi mi oprostila ? : ))

Pa nista, neces biti nadzak baba i pustices ljude da se kace bez zlobnih komentara :)

Ko im brani? Samo mi je smešno stvarno napravi se kao grupa za podršku bivšim alkosima... Svi su lepi, predivni, jaaao, aaaaw, prate se po temama, cmaču... Jehovini svedoci da im pozavide kako napraviše zatvorenu grupu gde su svi prosvetljeni. Ili se moramo svi oduševljavati šta god ko okači, jer tada nisi zloban?

Ko im brani? Samo mi je smešno stvarno napravi se kao grupa za podršku bivšim alkosima... Svi su lepi, predivni, jaaao, aaaaw, prate se po temama, cmaču... Jehovini svedoci da im pozavide kako napraviše zatvorenu grupu gde su svi prosvetljeni. Ili se moramo svi oduševljavati šta god ko okači, jer tada nisi zloban?
Odlicno znas da: lepa si npr ne znaci da si Monika Beluci, neko ti je lepuskast, zanimljiv, izhleda dobro u okviru svojih mogucnosti, lepo ispao na fotki itd.
Meni je drago sto se ljudi kace, kad bi docekivali svakog na noz niko se ne bi kacio.
Sta ti krivo sto se ljudi gotive, sta?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back