Golub
Elita
- Poruka
- 17.902
Nemoj da si skroman, nego prevrći ovo ženskinje, ništa im neće faliti,Ma nije brt )))

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj da si skroman, nego prevrći ovo ženskinje, ništa im neće faliti,Ma nije brt )))

Nemoj da si skroman, nego prevrći ovo ženskinje, ništa im neće faliti,![]()
Ružno je ružno misliti o prevrtanjuRužno je tako pričati
Jaoo,Sijeno se prevrće
.....

i eventualno palacinkeSijeno se prevrće
.....
ako je ovoliki forum pored toliko forumasica spao da mu jedan sofer pece palacinke onda smo stvarno u problemuGde su?![]()

ako je ovoliki forum pored toliko forumasica spao da mu jedan sofer pece palacinke onda smo stvarno u problemu![]()
![]()
![]()

Sijeno se prevrće
.....

HvalaLep si lansi

Kakve veze profesija ima,imas ruke nisi invalid,niti je to zenski posao.ako je ovoliki forum pored toliko forumasica spao da mu jedan sofer pece palacinke onda smo stvarno u problemu![]()
![]()
![]()
Nisam ja skroman, nego msm da to ide daleko više od forumaNemoj da si skroman, nego prevrći ovo ženskinje, ništa im neće faliti,![]()

Jednostavno sam mislio da ima spretnijih i pozvanijih od mene za takav poduhvatKakve veze profesija ima,imas ruke nisi invalid,niti je to zenski posao.
ja cu vam napravit palacinke al ne budete li ih jeli drzte se Jedi pile moje da mi ne manjkasHoces li ti da ja jedem ili da![]()
Kakve veze profesija ima,imas ruke nisi invalid,niti je to zenski posao.
Jedi pile moje da mi ne manjkas![]()
![]()

Kad te rodim ili usvojimKad ce mi pravis sarme?
![]()
![]()

Kad te rodim ili usvojim![]()

Lanselot je od forumskog momceta postao forumska ljudina.![]()