gost 431298
Elita
- Poruka
- 16.701
Jedno golo koleno? Strah me malo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Konsultuj se sa Raisom,

Pomislih da ćeš da kažeš kako nije lijepo da se sprdate sa Miroslavljevim jevanđeljem, kad ono nije lijepo da se sprdate sa MiroljubomHoću, prvom prilikom kad se ponovo sretnemo, porazgovaraćemo.
(Inače, nije lepo da se sprdate da Miroljubovim imenom. Možete lepo da se izjašnjavate da vam se on kao ličnost ne dopada, a ne tu da izvodite krive Drine.
Može šala da se vodi a da se niko ne vređa, naročito ljudi koji nisu prisutni. ).
Poyy i vama!

Merandice ja cu da ozenim tebe, da li ste za? jer ja tebw ne poznajem ociju mipropo mi je oglas
Pa, da. Njegovim imenom. Ne kapiram zašto ima toliko ljudi koji su kivni na dr. Miroljuba Petrovića. Slušam od samog početka, emisije i od pre 20ak godina... Mislim, ima nekih stvari koje mi se ne dopadaju, ali ne reagujem jer ima mnogo više onih koje podržavam.Pomislih da ćeš da kažeš kako nije lijepo da se sprdate sa Miroslavljevim jevanđeljem, kad ono nije lijepo da se sprdate sa Miroljubom![]()
ви сте супер модератор вишљи чак и од Таба који неће да спаја поруке лол сада знам ако буде поган коме д асе жачиђ жалич јебњчихаСкриншот један, скриншот два, хвала дечаци.
Pa da, ali zar ne misliš da je malo previše golotinje? Ovaj podforum ipak više nije 18+Ja mislim da je @Indigo3 najseksipilnija i najlepša forumašica i da nisam video njene provokativne slike, doduše video sam samo dve pa moguće da grešim, ovo što sam video sasvim je pristojno.
Ako imam pravo na mišljenje čak i njeni postovi ne vređaju nikog, devojka /žena ima pravo na svoj način da živi.
Sem one Raise (tako li beše) nisam video nekog drugog, video sam na pdf žene u kupaćem, ali ako ti kažeš da se Indigo3 negde provokativno obukla baš bi voleo da vidim tu sliku, mislim kad si je već prozvalaPa da, ali zar ne misliš da je malo previše golotinje? Ovaj podforum ipak više nije 18+
Ti imaš lepe oke i zajebat posaoDobro.

Eto kad vidim po meni nešto nepravedno ja se oglasim, ne znam kakvi su ovde ljudi, zato komentarišem postove. Koliko sam imao prilike da postujem sa tobom (Indigo3) nisam video ružnu reč niti da vređaš nekog a ni provokativne slike. Samo ti znaš šta nam misliš@Сале, hvala ti, ali nema potrebe da me braniš jer me niko nije ni napao. Ćaskamo...
Ovo su sve civilizovani i kulturni ljudi, i da to ne mislim ne bih na ovoj temi ikad ni objavila neku ličnu fotografiju.
Znam da imaš dobre namere, ali advokatisanje mi je malo ''žnj'' u mom slučaju.
Hvala ti, divan si!![]()
Mlađa sestra je izgleda moj tip, Slika bi bila poželjnaSinoć se spremila za neku proslavu... sve bilo po pravilima, nismo se njušili, držala se distanca...
Nego, najsimpatičniji deo večeri mi je bilo moje spremanje. Bluza, pantalone, mantil...
Pogledajte prilog 782834
Mlađa sestra obukla neku ''Grand'' šljokičastu, zlatnu kratku haljinu koju je platila 10ak hiljada... ja za ona g**** ne bih dala ni 100din.
Kad me je videla ovako sa kaputićem preko, bez reči se vratila u sobu, psovala malo i izašla iz nje sa plisiranom suknjom koja pokriva kolena, lepom bluzom i sakoom.
Bila je prelepa, svi su uživali u njenom stajlingu...
Vraća sutra onu grandovku i uzima kintu nazad. Bez ijedne reči sam pobedila.
![]()

Sale brt jesi ti onaj Sale što smo čaprili oko treninga i to, Sale koji se bavi fitnesom?Sem one Raise (tako li beše) nisam video nekog drugog, video sam na pdf žene u kupaćem, ali ako ti kažeš da se Indigo3 negde provokativno obukla baš bi voleo da vidim tu sliku, mislim kad si je već prozvala
@Lanselot , hvala...
Iako je mlađa, nemam pravo da delim njene lične fotografije, a i da imam ne bih.
Ovde bi svako trebalo da se služi isključivo svojim fotografijama i deli ih ukoliko sam želi.
... i inbox je javnost u ovom slučaju.Kakvu Crkvu jer ovu našu ?Hahahahaha....dobro, dobro... i inbox je javnost u ovom slučaju.
Ja volim samo klasično, odeveno, pokriveno...
Najveća modna slagalica mi je kako da obučem abaje koje sam dovukla sa Istoka, što kupljeno, što poklon... a da ne uvredim crkvu, veru i religiju...
Ne, dok sam bio mlađi trenirao sam atletiku i išao na takmičenja gde sam neslavno prolazio, a kasnije kada su mi deca izrasla išao sam sa njima na kik boks kod pagonisa i tad su imali priliku da tuku ćaleta bez da im zameramSale brt jesi ti onaj Sale što smo čaprili oko treninga i to, Sale koji se bavi fitnesom?
Pa, jees... ne ide mi... jedino da odem u Novi Pazar da isprodam kolekciju... ali, onako privatno isprobavam, to izgleda fantastično...Kakvu Crkvu jer ovu našu ?
ma ide nemoj da si stroga prema sebi hehePa, jees... ne ide mi... jedino da odem u Novi Pazar da isprodam kolekciju... ali, onako privatno isprobavam, to izgleda fantastično...
Ja mislim da to treba detaljno proveriti.Ja mislim da je @Indigo3 najseksipilnija i najlepša forumašica i da nisam video njene provokativne slike, doduše video sam samo dve pa moguće da grešim, ovo što sam video sasvim je pristojno.