Fotografije forumaša i forumašica X

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedno golo koleno? Strah me malo
IMG_20201018_012127_214.jpg

Konsultuj se sa Raisom,

Hoću, prvom prilikom kad se ponovo sretnemo, porazgovaraćemo.
(Inače, nije lepo da se sprdate da Miroljubovim imenom. Možete lepo da se izjašnjavate da vam se on kao ličnost ne dopada, a ne tu da izvodite krive Drine.
Može šala da se vodi a da se niko ne vređa, naročito ljudi koji nisu prisutni. ).
Poyy i vama!

Hoću, prvom prilikom kad se ponovo sretnemo, porazgovaraćemo.
(Inače, nije lepo da se sprdate da Miroljubovim imenom. Možete lepo da se izjašnjavate da vam se on kao ličnost ne dopada, a ne tu da izvodite krive Drine.
Može šala da se vodi a da se niko ne vređa, naročito ljudi koji nisu prisutni. ).
Poyy i vama!
Pomislih da ćeš da kažeš kako nije lijepo da se sprdate sa Miroslavljevim jevanđeljem, kad ono nije lijepo da se sprdate sa Miroljubom :mrgreen:

Pomislih da ćeš da kažeš kako nije lijepo da se sprdate sa Miroslavljevim jevanđeljem, kad ono nije lijepo da se sprdate sa Miroljubom :mrgreen:
Pa, da. Njegovim imenom. Ne kapiram zašto ima toliko ljudi koji su kivni na dr. Miroljuba Petrovića. Slušam od samog početka, emisije i od pre 20ak godina... Mislim, ima nekih stvari koje mi se ne dopadaju, ali ne reagujem jer ima mnogo više onih koje podržavam.

Poslednja izmena:
Скриншот један, скриншот два, хвала дечаци.
ви сте супер модератор вишљи чак и од Таба који неће да спаја поруке лол сада знам ако буде поган коме д асе жачиђ жалич јебњчиха

Ja mislim da je @Indigo3 najseksipilnija i najlepša forumašica i da nisam video njene provokativne slike, doduše video sam samo dve pa moguće da grešim, ovo što sam video sasvim je pristojno.
Ako imam pravo na mišljenje čak i njeni postovi ne vređaju nikog, devojka /žena ima pravo na svoj način da živi.
Pa da, ali zar ne misliš da je malo previše golotinje? Ovaj podforum ipak više nije 18+

Sinoć se spremila za neku proslavu... sve bilo po pravilima, nismo se njušili, držala se distanca...
Nego, najsimpatičniji deo večeri mi je bilo moje spremanje. Bluza, pantalone, mantil...
2020-10-18-21-21-36.jpg

Mlađa sestra obukla neku ''Grand'' šljokičastu, zlatnu kratku haljinu koju je platila 10ak hiljada... ja za ona g**** ne bih dala ni 100din.
Kad me je videla ovako sa kaputićem preko, bez reči se vratila u sobu, psovala malo i izašla iz nje sa plisiranom suknjom koja pokriva kolena, lepom bluzom i sakoom.
Bila je prelepa, svi su uživali u njenom stajlingu...
Vraća sutra onu grandovku i uzima kintu nazad. Bez ijedne reči sam pobedila.
:zcepanje:

@Сале, hvala ti, ali nema potrebe da me braniš jer me niko nije ni napao. Ćaskamo...
Ovo su sve civilizovani i kulturni ljudi, i da to ne mislim ne bih na ovoj temi ikad ni objavila neku ličnu fotografiju.
Znam da imaš dobre namere, ali advokatisanje mi je malo ''žnj'' u mom slučaju.
Hvala ti, divan si! :cvet:
Eto kad vidim po meni nešto nepravedno ja se oglasim, ne znam kakvi su ovde ljudi, zato komentarišem postove. Koliko sam imao prilike da postujem sa tobom (Indigo3) nisam video ružnu reč niti da vređaš nekog a ni provokativne slike. Samo ti znaš šta nam misliš:D
To što se ne slažem sa tobom oko MP ne mora po difoltu da te okarakterišem kao nekog "protivnika" pa mi svaki tvoj post smeta.

Sinoć se spremila za neku proslavu... sve bilo po pravilima, nismo se njušili, držala se distanca...
Nego, najsimpatičniji deo večeri mi je bilo moje spremanje. Bluza, pantalone, mantil...
Pogledajte prilog 782834
Mlađa sestra obukla neku ''Grand'' šljokičastu, zlatnu kratku haljinu koju je platila 10ak hiljada... ja za ona g**** ne bih dala ni 100din.
Kad me je videla ovako sa kaputićem preko, bez reči se vratila u sobu, psovala malo i izašla iz nje sa plisiranom suknjom koja pokriva kolena, lepom bluzom i sakoom.
Bila je prelepa, svi su uživali u njenom stajlingu...
Vraća sutra onu grandovku i uzima kintu nazad. Bez ijedne reči sam pobedila.
:zcepanje:
Mlađa sestra je izgleda moj tip, Slika bi bila poželjna :mrgreen:

Sale brt jesi ti onaj Sale što smo čaprili oko treninga i to, Sale koji se bavi fitnesom?
Ne, dok sam bio mlađi trenirao sam atletiku i išao na takmičenja gde sam neslavno prolazio, a kasnije kada su mi deca izrasla išao sam sa njima na kik boks kod pagonisa i tad su imali priliku da tuku ćaleta bez da im zameram :D
Sada sam ko indijanski poglavica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back