gost 428502
Poznat
- Poruka
- 7.257
jedna ozbiljna
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kissSinoć se spremila za neku proslavu... sve bilo po pravilima, nismo se njušili, držala se distanca...
Nego, najsimpatičniji deo večeri mi je bilo moje spremanje. Bluza, pantalone, mantil...
Pogledajte prilog 782834
Mlađa sestra obukla neku ''Grand'' šljokičastu, zlatnu kratku haljinu koju je platila 10ak hiljada... ja za ona g**** ne bih dala ni 100din.
Kad me je videla ovako sa kaputićem preko, bez reči se vratila u sobu, psovala malo i izašla iz nje sa plisiranom suknjom koja pokriva kolena, lepom bluzom i sakoom.
Bila je prelepa, svi su uživali u njenom stajlingu...
Vraća sutra onu grandovku i uzima kintu nazad. Bez ijedne reči sam pobedila.
![]()
KISSDovoljna je ona tvoja ljuta.![]()
Jebobijedna ozbiljna
Ti misliš, ja mislim i izgleda na tome će i ostatiJa mislim da to treba detaljno proveriti.
jedna ozbiljna
Vreme je da promeniš muža.au mashala i ja ovako babasta pa vidim neshto mlado i lijepo
Pa ako si babasta,nisi slepaau mashala i ja ovako babasta pa vidim neshto mlado i lijepo

Sinoć se spremila za neku proslavu... sve bilo po pravilima, nismo se njušili, držala se distanca...
Nego, najsimpatičniji deo večeri mi je bilo moje spremanje. Bluza, pantalone, mantil...
Pogledajte prilog 782834
Mlađa sestra obukla neku ''Grand'' šljokičastu, zlatnu kratku haljinu koju je platila 10ak hiljada... ja za ona g**** ne bih dala ni 100din.
Kad me je videla ovako sa kaputićem preko, bez reči se vratila u sobu, psovala malo i izašla iz nje sa plisiranom suknjom koja pokriva kolena, lepom bluzom i sakoom.
![]()
Pa, jees... ne ide mi... jedino da odem u Novi Pazar da isprodam kolekciju... ali, onako privatno isprobavam, to izgleda fantastično...

Sinoć se spremila za neku proslavu... sve bilo po pravilima, nismo se njušili, držala se distanca...
Pogledajte prilog 782834
![]()
Zemlju Hercegovu )))Lansi sa pogledom na ?
okolina NikšićaKoji grad , necu da guglam.
Zemljo krsna ponosna i slavnaZemlju Hercegovu )))

Trebinje,Zahumlje i Krajina <3Zemljo krsna ponosna i slavna
Zaduzbino Hercega Scepana![]()
Svaki kamen svako drvoTrebinje,Zahumlje i Krajina <3
Zemljo SrbinovaSvaki kamen svako drvo
Za sebe je istorija
Volimo te kolijevko
Svetog Oca Vasilija!

uuu imamo Lansi i ja toga koliko ti dusa hoce no banovace nas zbog srbovanjaa jes vas lijepo chitati
![]()

I treba, Lansi je ubedljivo naj-baja na forumuJebobi
Ma nije brt )))I treba, Lansi je ubedljivo naj-baja na forumu