eveline
Elita
- Poruka
- 22.968
ti si ljubitelj strejt spensericaDa su na pertlanje napisao bih - jebobi
Ovako samo - lepe su
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti si ljubitelj strejt spensericaDa su na pertlanje napisao bih - jebobi
Ovako samo - lepe su
Pa jesam, al nemoj da si tužna, bilo bi dosadno kad bi svi voleli iste stvariti si ljubitelj strejt spenserica
Pa to je obavezan komentar na ljisu,Jel samo ja imam dijareju od komentara jebobi ili niko drugi nece da prizna?![]()
Mogao bi da se izlakira taj parket.
to je laminatMogao bi da se izlakira taj parket.
Aha, ne vidi sw tako dobro.to je laminat
al kapiram, ti bi da nešto lakiraš kolega?![]()
I od jazavca i od mekike, nista gluplje nisam culaJel samo ja imam dijareju od komentara jebobi ili niko drugi nece da prizna?![]()
Došle u grad pa ih pokvarilo društvo.nesto napucano grmi munje iz ociju
Orah iz ruke da ne uzmes
abeceda hepatitisa.
Gde su nestale trsave devojke devojke sa sela sa rumenilom na obrazima, one koje pomazu tati da proda robu na pijaci a kosa im mirise na dimnjeno meso.
Malo je offtopic, ali hoblujes li bambusov parket?Aha, ne vidi sw tako dobro.
I ne bas. Vise hoblovao.![]()
To se zove bambusanje. Nemoj da te ja učim.Malo je offtopic, ali hoblujes li bambusov parket?
Izbegavam.Malo je offtopic, ali hoblujes li bambusov parket?
A društvo prepuno predrasuda prema ljudima, pa i devojkama sa sela.Došle u grad pa ih pokvarilo društvo.
Nisu to predrasude, nego želja da prevrnu nešto neiskvareno.A društvo prepuno predrasuda prema ljudima, pa i devojkama sa sela.![]()
Ma to je začarani krug, devojke sa sela se upinju da budu iste kao devojke iz grada, pa se dobije armija istih devojaka jer im je neko rekao da je to lepo. Onda momci iz grada traže devojke koje su drugačije, a vreme provode sa istima, samim tim negirajući navodnu želju za drugačijim.... Tako nekako.Nisu to predrasude, nego želja da prevrnu nešto neiskvareno.
Limbo draga koleginice, limbo.Ma to je začarani krug, devojke sa sela se upinju da budu iste kao devojke iz grada, pa se dobije armija istih devojaka jer im je neko rekao da je to lepo. Onda momci iz grada traže devojke koje su drugačije, a vreme provode sa istima, samim tim negirajući navodnu želju za drugačijim.... Tako nekako.
Kako ste vas dvoje kolege? I ti znas da pravis medenjake?Limbo draga koleginice, limbo.
Malo je mutna njegova slika,ali mi se cini da je ovo takodje pastuv?Mileru, hoces da se sprijateliimo? Imam ja pastuva za parenje![]()
Ne, ja sam medenjak. A kolege smo forumaši.Kako ste vas dvoje kolege? I ti znas da pravis medenjake?![]()
Pa nisu svi nazalost,u pravu si za ponudu-potraznju.Ima ih bas poremecenih koji obozavaju te plasticne...Mene samo zanima otkud uspeh takvih, ako su svi gadljivi.
Bljucka mi se od dvolicnosti.
Ima svega jer ima potraznje. Di ende.