Bambi
Elita
- Poruka
- 19.337
E neka si mi reko!Ne, ja sam medenjak. A kolege smo forumaši.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E neka si mi reko!Ne, ja sam medenjak. A kolege smo forumaši.
Valjda možemo da biramo iako smo svaštojebi.Pravi muskarac je sladokusac. Ne pravi pitanje da li je ona iz grada ili sa sela, niti da li rumena i obla ili mrsavija!![]()
Pravi muskarac bira pravu zenu.Pravi muskarac je sladokusac. Ne pravi pitanje da li je ona iz grada ili sa sela, niti da li rumena i obla ili mrsavija!![]()
Mora se ide u korak sa evropskim vrednostimaMalo je mutna njegova slika,ali mi se cini da je ovo takodje pastuv?
Jeco,ti bi da papagajima nameces netradicionalnu seksualnu orjentaciju?
Probirac naidje na otirac!Valjda možemo da biramo iako smo svaštojebi.
Pravi muskarac bira pravu zenu.
I jednih i drugih je zalosno malo ostalo.
Odakle znas? Da ne viri nesto?Malo je mutna njegova slika,ali mi se cini da je ovo takodje pastuv?
Po boji nosa,ako je plavo-ljubicast decak je,ako je boje mesa ili krem-braon devojcica)))Odakle znas? Da ne viri nesto?![]()
Po boji nosa,ako je plavo-ljubicast decak je,ako je boje mesa ili krem-braon devojcica)))
Zako?A za zakoe ne znam, bice da si u pravu, a ako jesi onda povlacim ponudu.![]()
Zako?
Meni se ucinila tigrica...
Odoh negde u cosak da se stidim,dok ne promenim dioptriju.
eeee ne ide kod sivih africkih papagaja tako.ako se ona ne svidi njemu ili njoj,od toga nema nista.takvi su oni.Mileru, hoces da se sprijateliimo? Imam ja pastuva za parenje![]()
Jbg.Kombinacija neispavanosti, loseg vida i malog ekrana na telefonu))Hahaha.... gde vide tigricu od tolikog papagaja.
E bravo.Slazem se sa njima u potpunosti.eeee ne ide kod sivih africkih papagaja tako.ako se ona ne svidi njemu ili njoj,od toga nema nista.takvi su oni.
eeee ne ide kod sivih africkih papagaja tako.ako se ona ne svidi njemu ili njoj,od toga nema nista.takvi su oni.
vise fotki, manje spama![]()
jedino moze 100 % da se utvrdi da li je musko ili zensko dati krv od perja kda joj pocupas jedno malo perce i odneses kod veterinara,to se radi u Beogradu kod jedne profesorke.drugo su tigrice pa mozes da prepoznasPo boji nosa,ako je plavo-ljubicast decak je,ako je boje mesa ili krem-braon devojcica)))
kog africkog zelenog?I kod mog africkog zelenog ne ide, nista od prijateljstva.
zenkaMalo je mutna njegova slika,ali mi se cini da je ovo takodje pastuv?
Ma kaci se ti,lako ce se obrisati...