gost 423947
Elita
- Poruka
- 21.449
Pa jebešga možda je mlada, al ne izgleda onako verovatnoА таман сам мислио да иде подмлађивање Крсте
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jebešga možda je mlada, al ne izgleda onako verovatnoА таман сам мислио да иде подмлађивање Крсте
Važi brale, aj svako dobro i prijatnone znojim se.siguran u sebe,i iznad tebe mico kiss
Дај шта дашPa jebešga možda je mlada, al ne izgleda onako verovatno
lol superНе сумњам да је то код тебе честа појава, оће то кад сапуњаш јазавца лежећи
Pa nije ni njena trnjem ograđena ako me razumešДај шта даш
ajd na selo,pa posle kod drugarice na svadbu,pa u kolo.Važi brale, aj svako dobro i prijatno
Oću lepiajd na selo,pa posle kod drugarice na svadbu,pa u kolo.
Pa nemoj jebate, sad se plašim
A što baš meni od celog foruma?otkinula belom golubu glavu
batali braleeA što baš meni od celog foruma?
Šta sam ja Bogu zgrešio, što ne uzmeš nekog s politike?
Nije upuceno meni,ali moram da pitam,gde su slikane ove slike? (Geografski,dovoljna je i drzava/ region).@tab503 Jesam li duplikat, lažnjak ili kako se to ovde zove (:
Na raznim lokacijamaNije upuceno meni,ali moram da pitam,gde su slikane ove slike? (Geografski,dovoljna je i drzava/ region).
Na raznim lokacijama
Od Berlina do Petrovgrada, a neke i u španiji.
Zašto je to važno? (:
Dobro sam (:devojko..da li si dobro ?
nesto si mi mnogo mrsava
migni jednom..ako ti treba pomoc
Dobro sam (:
Samo očigledno nisam znala gde dolazim.
Meni ovaj sajt izaziva panikuКрстарица је већ дуго позната по лошем дочеку, неке занимљиве људе су појединци успели да отерају одавде.
Jos uvek vecam kog je pola.Крстарица је већ дуго позната по лошем дочеку, неке занимљиве људе су појединци успели да отерају одавде.
Meni ovaj sajt izaziva paniku
Bezbroj čudih pitanja u roku od 3 dana
Jos uvek vecam kog je pola.
I ovaj put sam bila fina!![]()
Ti si superJos uvek vecam kog je pola.
I ovaj put sam bila fina!![]()
Jes,uvek ispadne kako je kafa negostoljubivaНиси ти дошла на време, било је и чуднијих питања.
Нисам мислио на тебе, само кажем како генерално стоје ствари.
Nisu sine sve zene superTi si super
Sve žene su
Jes,uvek ispadne kako je kafa negostoljubiva
Zezam se psst
Za sada ovde su okej (:Nisu sine sve zene super