- Poruka
- 36.607
prvo bi ga izmerile za forumsku statistikuШта би сте радиле са њим?
a onda pošto je od sapunice pustile bi ga da ode

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prvo bi ga izmerile za forumsku statistikuШта би сте радиле са њим?
Pa znamo mi s kim se zezamo.Evo, ja sam vam spremio iznenađenje, kod Bebane je upalilo
Evo i kod tebe
A i lako je vama sprdati se kad ovo nisu ona lepa, stara vremena, gde si samo pomenula falus na temi i dobila ga u inboks od strane četvErice.
Lepa, umjetnička fotografija.
Doduše neki su lažnjaci al šta fali neka vise...na faluse sam mislila. Ne na Anđinu sliku, lijepa si Anđo![]()
aha ni meni do skoro,prijavila sam sa napomenom da brisu dok mi ne izbije ociPa znamo mi s kim se zezamo.
Ruku na srce, ja mogu ponosno da izjavim da se u inboxu nikad ništa nije desilo, neka tako i ostane.
Pa znamo mi s kim se zezamo.
Ruku na srce, ja mogu ponosno da izjavim da se u inboxu nikad ništa nije desilo, neka tako i ostane.
Ko kaže da nisu? Hoćeš li da ti pokažem kolekciju?![]()
Realno, Angele, svaki od nas ima ovoliki.
Ako merimo i kičmu.
Ma ko će babama da piše, dalsilud!Nemoj ponosno da izjavljuješ mnogo puta, možda se neko zainati da promeni to hahahaha
To odmah skineš i okačiš javno, s tekstom "izgubljen ljubimac".aha ni meni do skoro,prijavila sam sa napomenom da brisu dok mi ne izbije oci![]()
Još znaju da imaš one veeelike krojačke makazeMada ko će babama da piše, dalsilud!![]()
Можемо да кажемо да нам је дуг 33-34, али не инча него пршљенова.![]()
Mada ko će babama da piše, dalsilud!![]()
To odmah skineš i okačiš javno, s tekstom "izgubljen ljubimac".
hahah otprilikeZnači to je značenje onog "duvaj ga".![]()
Čuj, jedne! Tri komada!Još znaju da imaš one veeelike krojačke makazecap u jednom potezu!
doktorЛепа си Анџо, само те усне... Што их сочини тако?
prvo bi ga izmerile za forumsku statistiku
a onda pošto je od sapunice pustile bi ga da ode![]()
Ne baksuziraj mi, sve što mi dođe, proslediću tebi. Hohoho.Dabome, ako merimo od potiljka tu je oko 34.
Ti se baš zainatila da sevne?Te nikad niko, neće babama...
Odbija se predlog, istrpite to za palu braću, ne moramo i mi da gledamo.![]()
Slažem se, sam je tražio belajaNe baksuziraj mi, sve što mi dođe, proslediću tebi. Hohoho.![]()
Ne baksuziraj mi, sve što mi dođe, proslediću tebi. Hohoho.![]()
BelajaŠta sam tražio?![]()
doktor![]()
Tako je! Dva glasa za, jedan protiv!Slažem se, sam je tražio belaja![]()