Zla Beba
Elita
- Poruka
- 15.699
#nešТи кад љубиш, то је посебан доживљај.
Anđa je poštena udata žena
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
#nešТи кад љубиш, то је посебан доживљај.
Blok iz raja izašao! Amin!Evo, taman si mi gotivna, a prinudiš me na bloki to preventivni!
![]()
polu-udata u poslednje vreme!#neš
#neš
Blok iz raja izašao! Amin!
Ja mislila ti hrabar momak, kad ono, međutim...![]()
Belaja![]()
Ти кад љубиш, то је посебан доживљај.
Pa ono ja sam vječiti optimista, čaša do pola puna i to.polu-udata u poslednje vreme!![]()
Blok iz raja izašao! Amin!
Ja mislila ti hrabar momak, kad ono, međutim...![]()
sa mnom su uvek iskustva,zao mi je!Volim one rime na nivou treće tri carevi, hvala ti na saradnji
A jeste... Te nemoj da grizeš deformisaće se, te ovo boli, ono boli... Nisu iskustva sa Anđom, da napomenem.![]()
A jeste... Te nemoj da grizeš deformisaće se, te ovo boli, ono boli... Nisu iskustva sa Anđom, da napomenem.![]()
pa ja ne znam zasto covek grize usne..Треба бити нежан где треба да се буде.![]()
sa mnom su uvek iskustva,zao mi je!
Треба бити нежан где треба да се буде.![]()
Koja polovina ti je udata? Pitam onako, da ne kažem za druga...polu-udata u poslednje vreme!![]()
Manje boli kad ugrize za dupe, čula sam tako negdje.pa ja ne znam zasto covek grize usne..
ona fina,ova druga nijeKoja polovina ti je udata? Pitam onako, da ne kažem za druga...
Manje boli kad ugrize za dupe, čula sam tako negdje.
Ispadam sad glupa u društvu, ne znam ništa šta sad pričate ni ti ni on. Pregazilo me vreme, definitivno...Хвата вас на финту.
pa ja ne znam zasto covek grize usne..
da nisam procitala sad ne bih znala..a jel obavezno da se grize ili?Manje boli kad ugrize za dupe, čula sam tako negdje.
Izgovori su ko doope itd.A, vidi, hrabar sam ja momak... Nego ste za hrabrost pomešale onu izreku "primio bi metak" sa pogrešnim metkom.![]()
da nisam procitala sad ne bih znala..a jel obavezno se grize ili?
Vidim nisi pumpala više, slušaš me.
Pa vidiš šta kaže Araon, ukida mu se oznaka muški pol u LK.da nisam procitala sad ne bih znala..a jel obavezno se grize ili?
naucice kad uhvati jos malo iskustvaТвоје су за нежан додир, ништа грубо.![]()