- Poruka
- 25.122
Ma pustite oci i kosu nego sta kazete za naocare a
Ray Ban
10 evra

10 evra
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stvarno?Ma pustite oci i kosu nego sta kazete za naocare aRay Ban
10 evra
Ma pustite oci i kosu nego sta kazete za naocare aRay Ban
10 evra
Ja volem ćelavePustio bi ja ali nece da raste vise![]()
Bogami, imao si divnu dugu kosu, i ovak ti lepo stoji, a oke su ti bile i ostale lepe.Pustio bi ja ali nece da raste vise![]()
Nemoj tako da me gledaš, slučajno sam kliknula na novu partiju i posle mi zakovalo, pa imam tri netačna.Kandidat br. 4628
![]()
Bogami, imao si divnu dugu kosu, i ovak ti lepo stoji, a oke su ti bile i ostale lepe.
I hajde, okači nam sliku gde si dugokos![]()
Negde smo kačili slike u nekoj kafani, zaboravila sam gde.Nemam ovde slike sa dugom kosom, poslednja je stara preko 10 godina i mislim da je ovde na forumu.
Iskreno, vise mi smeta sto nije opalo sve kad je krenulo vec mi ostalo malo.
Pa ono dobro ... moje su, najlepse suKakve oke, kosa![]()
Pa jaooOke, kosa...![]()
Pa hvala ti DukiUopšte ti nisam dala kompliment![]()
"Bas sam se danas slikao na pauzi za pregled
Doktore![]()
MhmmmNemoj tako da me gledaš, slučajno sam kliknula na novu partiju i posle mi zakovalo, pa imam tri netačna.![]()
Ne to ja vama nudimStvarno?
Za te pare si mogao i nove da kupiš
Pa svi ocigledno vidite samo ja nikad nista ne vidimSto si secnuo obrvu?
Eto, i ja vidim nesto.
Treba onda druge naočare, providne i da uveličavaju, da progledaš.Pa svi ocigledno vidite samo ja nikad nista ne vidim![]()
Ma sta ce mi naocare kad vecina brise slike nakon 2 minuta ko na aukciji, ja dok dodjem gotovo, prodato, ispolivas se kafom da bi video sliku, pa gde to ideTreba onda druge naočare, providne i da uveličavaju, da progledaš.![]()
Jel znaš kad ću sledeći put da ti kažem "Kakva kosa, kakve okeMa sta ce mi naocare kad vecina brise slike nakon 2 minuta ko na aukciji, ja dok dodjem gotovo, prodato, ispolivas se kafom da bi video sliku, pa gde to ide![]()
A ne, ja i dalje stojim iza svojih reci da stvarno imas lepu cerku, sto jeste jesteJel znaš kad ću sledeći put da ti kažem "Kakva kosa, kakve oke"
Imaš @snowtrooper , pa nek ti on deli komplimente![]()
nema jbtЕл има нека слика?!
Negde smo kačili slike u nekoj kafani, zaboravila sam gde.
Bilo poodavno.
Jel znaš kad ću sledeći put da ti kažem "Kakva kosa, kakve oke"
Imaš @snowtrooper , pa nek ti on deli komplimente![]()