- Poruka
- 44.348
Naterao si me da pogledam opet slikuZakleo bi se da sam vidio da su ti uvojci zalutali gdje im nije mjesto....kad sam htio provjeriti jesam li dobro vidio nestala si.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naterao si me da pogledam opet slikuZakleo bi se da sam vidio da su ti uvojci zalutali gdje im nije mjesto....kad sam htio provjeriti jesam li dobro vidio nestala si.
Štos ljubomorna ....srce sam joj opalio za streit tenisicu.....srce sam joj poslao u ppE ali provali ga, molim te, evo mene sramota zbog njega! Kuka, okači ovo, okači ono i kad okačiš, ne lupi srce nego lajk, znači, izneverovala sam!![]()
Zamisli! Pa transfer blama će da me drži do iduće nedelje zbog ovoga sad.To kao pfffff moze i bolje![]()
Ima ali to je za drugu temuJaco...dobro ti ide....zadovoljan sam.... može info ima li zadignutija verzija oli ti dirty ?
![]()
Ljubomorna na Jecu ili na tvoj lajk?Štos ljubomorna ....srce sam joj opalio za streit tenisicu.....srce sam joj poslao u pp
pa pokreni...nemam pojma zašto si uvjek bjesna na mene?Ja mislim da pokrenemo peticiju da se žene kače samo kad ti nisi tu. Evo, majke mi o tome razmišljam sad.
Epa drugi put nema nista kad stedi srcaZamisli! Pa transfer blama će da me drži do iduće nedelje zbog ovoga sad.![]()
I...što sam vidio? Je li mi se pričinilo ili sam dobro napisao stih?Naterao si me da pogledam opet sliku![]()
Čekaj, idem po olovku i papir.pa pokreni...nemam pojma zašto si uvjek bjesna na mene?
Opusti se...okači se...daj da se smijemo i zabavljamo.Ljubomorna na Jecu ili na tvoj lajk?
Epa drugi put nema nista kad stedi srca![]()
Aj sad ponovi to sto si sklonio a ja nisam videla
Pozzzvidela, srcovala a sada pozdrav![]()
Hajde da i ja prokomentarišem temu...Kandidat br. 4628
![]()
Hvala ti DukiHajde da i ja prokomentarišem temu...
Lepotuško naša![]()
Kakve oke, kosaKandidat br. 4628
![]()
Oke, kosa...Kandidat br. 4628
![]()
Uopšte ti nisam dala komplimentEvo i Serafim, kao i ja, vidi istoOke, kosa...![]()
i Beba, i Beba
Hvala ti Duki![]()
Mada preterujes malo sa komplimentom
![]()
Kakve oke, kosa![]()
Oke, kosa...![]()