Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
[B:
creatrix[/B] ...;8402583]neka... nisam ja mentalno jos spremna da saljem u novine... bice vremena... uostalom, ja sam neshvaceni umetnik ;)

... nebo_ch: ,,... ja sam neu`vaceni umetnik! ,,z:plez:

... samo,... kad to ,, `vatanje,, uspe jednoj osobi, ,,stizem,, u novine, al' u rubriku ,,Poslednji pozddrav... ,,. Ozbiljno mi zapretila jos pre cetvrt veka :zima2:

A sad fotka,... smucao sam se po Cirihu samo da nesto ,,u`vatim,, za vas i.... evo...

... direktno prislonjen objektiv na stako izloga jedne prodavnice,... obrada ,,po ukusu,, , olympus-master2 i picasa2,
... foto-aparat ona ista ,,minijatura,,... proslavio je prvi rodjendan kod mene,
... a nerviram se, nerviram,... preksutra idem da se castim jednim canonom 450D ili nikonom D90,...

... i ko ono rece da ne znam srpski?
... pa dajte jednu uciteljicu,... b'e!

( moderator ukinuo smajlic ,,uciteljice,,... video sam juce, nema danas,... koji bRezoblazluk,... )

Poslednja izmena:
drugari... da se svi dokopamo aparata koje zelimo (ili budu najblizi dozvoljenom i raspolozivom budzetu) i da budemo slavn uspesni i sve to tako... da nam fotke budu bez suma (osim ako tako ne nameravamo da budu) i da sve bude lepo i fino... :D

i tako... sve najboljshije :*

.. swim posetiocima foto teme i korisnicima fotografskih naprawa, ma kakwe one bile, želim dobro zdawlje i dobro swetlo!!!
Champagne-1.gif

Srecna nova godina svima !!! Sve najbolje u 2009. puno kesha za dobru opremu, puno lepih prilika za fotkanje.. sto vise putovanja i zezanja :) Eto sa malim zakasnjenjem :)

^^ btw ghost koji ti je sad broj ? ja sam ti poslao sms ali pise da nije stiglo... posle je tasha uspela nekako. pa sam mislio da imas 2 broja.. sta ja znam.

@bakyy

Хвала ти за линк. Кад сам отишао тамо, нисам ништа видео ни у једном од она три квадратића. Сад сам мало штеловао...и ваљда сам средио ствар :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back