- Poruka
- 8.895
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Frankey i ja sam
- - - - - - - - - -
Nego da pitam, jel koristio neko ND filtere?
Razgledam ovih dana sta ima pa me zanimaju iskustva s istim.
Користио, користим и користићу...
на велико задовољство и нешто неудобности, али ваљају..

S tim sam imala problem kad sam koristila hood.
Hvala puno na ovom objasnjenju
Nisam ih nikad koristila, pa sam se dvoumila dal jedan, dal dva ili vise, koja je najbolja opcija.
Citala sam o tim s posebnim nosasem, i ono sto vidim super je, ali meni je problem oprema i nosanje, za sad. Iako su verujem bolji jer su prilagodljiviji za razne velicine objektiva,
Odlucih se za set (ND2, ND4, ND8 i ND16) + polarizacioni, pa videcemo, nadam se da nece biti razocarenja.
I da... nisam mislila o tim coskovimaS tim sam imala problem kad sam koristila hood.

Gde si i STA nasla...?posto ja imam slicnu dilemu...? Iskreno svi me ubedjuju(neki nabedjeni kvazi-fotografi) da jeftini ND ne vrede ali po meni...neki set za male novce za probu...sto da ne? nesto ovakvo ,mozda...?https://www.amazon.de/Neutraldichte...UTF8&qid=1499357775&sr=8-8&keywords=ND-FilterHvala puno na ovom objasnjenju
Nisam ih nikad koristila, pa sam se dvoumila dal jedan, dal dva ili vise, koja je najbolja opcija.
Citala sam o tim s posebnim nosasem, i ono sto vidim super je, ali meni je problem oprema i nosanje, za sad. Iako su verujem bolji jer su prilagodljiviji za razne velicine objektiva,
Odlucih se za set (ND2, ND4, ND8 i ND16) + polarizacioni, pa videcemo, nadam se da nece biti razocarenja.
I da... nisam mislila o tim coskovimaS tim sam imala problem kad sam koristila hood.
Gde si i STA nasla...?posto ja imam slicnu dilemu...? Iskreno svi me ubedjuju(neki nabedjeni kvazi-fotografi) da jeftini ND ne vrede ali po meni...neki set za male novce za probu...sto da ne? nesto ovakvo ,mozda...?https://www.amazon.de/Neutraldichte...UTF8&qid=1499357775&sr=8-8&keywords=ND-Filter
Na kraju se ipak odlucih za jedan al' vredanОпа... фенси...
дабоме, боље све него један...
одлично, одлично... сјајан сет..
МИслим да ће тај поларизациони теби одлично да легне и да ћеш силно да уживаш користећи га...
То је једини комад опреме који је мени годинама доносио изненађење за изненађењем... остало сам или брзо изгустирао или био просто ... изневерених очекивања...макар у почетку, док нисам кориговао ту скалу очекивања... хехе
(makar se nadam se da ce tako biti). Samo da je sto manje cimanja s opremom i menjanjem :dIsto na amazonu.Gde si i STA nasla...?posto ja imam slicnu dilemu...? Iskreno svi me ubedjuju(neki nabedjeni kvazi-fotografi) da jeftini ND ne vrede ali po meni...neki set za male novce za probu...sto da ne? nesto ovakvo ,mozda...?https://www.amazon.de/Neutraldichte...UTF8&qid=1499357775&sr=8-8&keywords=ND-Filter

Tiffen је озбиљно име...Na kraju se ipak odlucih za jedan al' vredan(makar se nadam se da ce tako biti). Samo da je sto manje cimanja s opremom i menjanjem :d
Videcemo, ne ocekujem previse. Mislim da je ok za tu cenu pa da probam, da vidim kako uopste funkcionise.
Isto na amazonu.
Tiffen 55mm Circular Polarizer
Polaroid Optics 55mm HD Multi-Coated Variable Range
I ja kad sam se pocela raspitivati nailazila sam na takve komentare. Ispadne skuplja pita neg' tepsija
Sta znam, citajuci reviews mislim da radi pos'o. Usotalom, sto i sam rekao, probas pa ako valja super.
Е, па не мофгу да издржим а да не кажем.
Драги пријатељи већ дуже вренена имамо проблем са такмичењима , али у последње време ово већ личи на бојкот.Пробали смо разне ствари, али као да је све узалудно.
О чему се ради ?

Tiffen је озбиљно име...
и зашто 55 мм?
то ... то није баш нарочито стандардан навој...