Ваздан је било овде дежурних душебрижника којима је главна забава убацивање коске и очекивање неке реакције... то се у неком страном форумском жаргону зове flamer, а код нас би то могло да се преведе као подпаљивач или можда чак погодније, паљевина...
То је очекивана и на жалост, нормална појава, јер нас анонимност интернета ослобађа инхибиција и тиме дозвољава да оном личном, што се таложи у нама због неких проблема, комплекса и чега све не, исплива на површину...
Има и тога већ у више форми, али суштински исто, скретање пажње на себе, просипање неке опасне мудрости јер, подразумевано, те интелектуалне громаде одавно знају оно што остали тек уче и нуде тако, покровитељске савете...
Е, сад, кад то пређе у личне увреде, није добро игнорисати, посебно овако, кад сам главни окривљени, дивљи и какав већ...
Интересантна је ствар да се без изузетка ти бунтовни, проблематични корисници обавезно позивају на лични конфликт, најчешће имагинарни, као резултат погрешног разумевања неких обичних ситуација и придавања превеликог значаја себи и свему што их се, макар и површно тиче...
Тако се многе ствари у неком клупку таквих умова доводе у међусобну релацију и тиме додатно продубљују јаз између стварности и ...њихове стварности...
Плант, што се одласка са форума тиче, он се своди на три клика, ако је то намера... нема никакве потребе писати захтеве и оверавати их код нотара... овде је слободно доћи и отићи по сопственој жељи...
А што се твог сукоба самном тиче, ево ти мој преглед догађаја-
Дошао си на фотографију, хтео да изиграваш неког бају, није ти баш пошло за руком, хтео си да нешто на силу или галаму добијеш, ни ту баш ниси прошао славно, ушлихтао си се с неком шатро пријатељском причом како је то било плански и наменски, покупио се и није те било, до повремених упада са по којом сликом и коментаром ван контекста... и сад се поново јављаш, у нади да ће кефтање уз Кикин коментар да ти да неки кредибилитет...
То је, дабоме, само моје лично запажање твојих активности, а ти ме исправи ако негде грешим...
или ми се јави поруком, ако хоћеш да ти убрзам то чекање на испуњење захтева за укањање са форума...