Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

- - - - - - - - - -

Ja sam pričala, ali sam veoma pogrešno shvaćena.
Dve takmičarske teme istovremeno je mnogo, ljudi su prezasićeni.

Takođe treba dobro promisliti i o izboru tema.
U sred proleća, cveća, voća itd...mi dobijamo temu "čokolada" - unapred se izvinjavam postavljačici,
ali se zna kako je i ta tema prošla :aha:

Сасвим Сигурно Кики да су то неки од разлога, чак овај други који си навела је и јачи, али није само то. Вратили смоп једну темутему месечно, па ништа. Не ради се само о томе да да је одзив слабији, него га готово уопште нема.
Не верујем да је могуће да се тако рећи одједном, напрасно изгуби сваки интерес за такмичења. Скинут је и онај услов забране понављања страијих тема ( сведен само на забрану тема од прегодину дана) , па опет ништа.

Vučiji,..
Е, па не мофгу да издржим а да не кажем.

Драги пријатељи већ дуже вренена имамо проблем са такмичењима , али у последње време ово већ личи на бојкот.Пробали смо разне ствари, али као да је све узалудно.
О чему се ради ?

Ne-se mislim da sam prijatelj,.. ali evoo,.. kad več niko nije,..
Za sve ti je glavni Mogi,.. koji je podosta divlji,.. kur*evit,.. qrobeca se poono ;)
a moderator mora biti pitom,.. (treba ga pripitomiti ;).). msm da je On / Mogi / - član,..
bilo bi super,.. ali biti Mod je neš' drugo,..

(uzmite u obzir, da je ovo samo moje lično - Iskustvo ! :).. pozdrav za Drčnost u ophođenju sa "pacijentima" ;)

Poslednja izmena:
Meni samo nije jasno kako to da osobe koje skoro pa nikada NE UCESTVUJU na takmicenjima su se prve oglasile i znaju neke razloge koji nama koji takmicimo nisu poznati.
Kao netko tko redovno salje fotke ja mogu da kazem da su ovi komentari toliko mali i niski da u meni jednostavno guse zelju da bilo sta posaljem. Ne valjaju stare teme, ne valjaju nove teme, ne valja moderator, sta je sljedece ?
Ja predlazem da se otvori poseban pdf na kojem nam Kiki i Plant mogu pokazati kako bi sve ovo trebalo da ide kao podmazano..........

:) ,.. potrudiću se da budem :dzentlmen: pa ću da biram reči :)
Te "male i niske" komentare ja kvalifikujem kao direktne (iskrene), a za tvoj stil biranja reči bih (rado) imao još niže ,..
To da sam se prvi oglasio,.. sam i napisao,.. ali posle 3 dana ( i u proceduri odlaska sa ovog foruma -popunio sam zahtev pre 5 dana),.. .
Moj sukob sa Mogi-jem traje od odavno,.. i niko od nas dvojice ne želi da popusti,..

Aaa, malo pažljivije čitaj te "male i niske" komentare,.. - poslednja rečenica je vrlo jasna: Lično iskustvo (pa onda razmisli šta komentarišeš,.. ja tvoja lična iskustva ne komentarišem).

Ваздан је било овде дежурних душебрижника којима је главна забава убацивање коске и очекивање неке реакције... то се у неком страном форумском жаргону зове flamer, а код нас би то могло да се преведе као подпаљивач или можда чак погодније, паљевина...
То је очекивана и на жалост, нормална појава, јер нас анонимност интернета ослобађа инхибиција и тиме дозвољава да оном личном, што се таложи у нама због неких проблема, комплекса и чега све не, исплива на површину...
Има и тога већ у више форми, али суштински исто, скретање пажње на себе, просипање неке опасне мудрости јер, подразумевано, те интелектуалне громаде одавно знају оно што остали тек уче и нуде тако, покровитељске савете...
Е, сад, кад то пређе у личне увреде, није добро игнорисати, посебно овако, кад сам главни окривљени, дивљи и какав већ...
Интересантна је ствар да се без изузетка ти бунтовни, проблематични корисници обавезно позивају на лични конфликт, најчешће имагинарни, као резултат погрешног разумевања неких обичних ситуација и придавања превеликог значаја себи и свему што их се, макар и површно тиче...
Тако се многе ствари у неком клупку таквих умова доводе у међусобну релацију и тиме додатно продубљују јаз између стварности и ...њихове стварности...

Плант, што се одласка са форума тиче, он се своди на три клика, ако је то намера... нема никакве потребе писати захтеве и оверавати их код нотара... овде је слободно доћи и отићи по сопственој жељи...
А што се твог сукоба самном тиче, ево ти мој преглед догађаја-
Дошао си на фотографију, хтео да изиграваш неког бају, није ти баш пошло за руком, хтео си да нешто на силу или галаму добијеш, ни ту баш ниси прошао славно, ушлихтао си се с неком шатро пријатељском причом како је то било плански и наменски, покупио се и није те било, до повремених упада са по којом сликом и коментаром ван контекста... и сад се поново јављаш, у нади да ће кефтање уз Кикин коментар да ти да неки кредибилитет...
То је, дабоме, само моје лично запажање твојих активности, а ти ме исправи ако негде грешим...
или ми се јави поруком, ако хоћеш да ти убрзам то чекање на испуњење захтева за укањање са форума...

Maa, OK, derane,..
ti si to tako shvatio,.. i ostaješ sve ono što sam i pree mislio o Tebi
(ukratko: Nisi ti za moderatora,.. izvini,.. ja to iz ličnog iskustva)
Nisi me iznenadio,..
samo ti teraj svoje i zamoli kolegu da ne postavlja 'nezgodna' pitanja?.. na koja je problematično,.. ako ja odgovorim ( a odgovorio sam jer ne učestvujem više, u takmičenjima,. i bio sam iskren,..
a ti napisa psihoanalize,.
Ko si ti ?,.. da pišeš tako ?
koje su tvoje kvalifikacije za post koji si napisao ??,.. moderatorske ??,.. pa u tome i jeste ključ :)

U vezi stvari (u koje se petljaš a ne znaš),.. ja i kad odlazim, pravim Galamu
- Obriši mi sve fotografije,.. iz tvog resora (ipak je i to intelektualna svojina),..
Ajde čekam,,..

aa, čekam i da me obrišuu skrooz,.( i sve moje postove) . da ne utičem na tvoje koncepcije i kontracepcije,..

Ваздан је било овде дежурних душебрижника

а ти ме исправи ако негде грешим...
или ми се јави поруком, ако хоћеш да ти убрзам то чекање на испуњење захтева за укањање са форума...

Da ispravljam Moderatora - neću,.. zašto bih,.. ako mi se ne sviđa .- ne učestvujem,..
ti imaš moć urednika ,.. OK,.. poštujem ,..

i odlazim,..
a ako imaš tih moći (o kojima pšišeš) učini mi too,.. evo te javno umoljavam,..
(dosta smo se prepisivali na PP,.. i nije to bilo lepo),..
To je i 'najbolje',.. teraj ti to sve lepo (kulturno) u 3 L. M. ... tako radi Urednik (Mod) ??

HOĆU,.. ubrzaj mi to ( da se obrišu svi moji postovi,.. ) Inače imam prepiski i sa tab503 u vezi toga,..

ali 'veza' je uvek dobrodošla ;) )

Meni samo nije jasno kako to da osobe koje skoro pa nikada NE UCESTVUJU na takmicenjima su se prve oglasile i znaju neke razloge koji nama koji takmicimo nisu poznati.
Kao netko tko redovno salje fotke ja mogu da kazem da su ovi komentari toliko mali i niski da u meni jednostavno guse zelju da bilo sta posaljem. Ne valjaju stare teme, ne valjaju nove teme, ne valja moderator, sta je sljedece ?
Ja predlazem da se otvori poseban pdf na kojem nam Kiki i Plant mogu pokazati kako bi sve ovo trebalo da ide kao podmazano..........

Obzirom da si me pomenula, imam pitanje za tebe :

Kako to da se nisi oglasila na prethodnoj strani kada je Vučji postavio to pitanje, jer si postovala tamo posle njega,
već tek sada kada se neko drugi oglasio, sticajem okolnosti ja prva?
Čudno i indikativno !?

Kako to da nisi dala nikakav predlog za rešenje situacije ?
Ne, samo kritika i neosnovan napad....

P.S. učestvujem na takmičenjima kada mi se tema svidi i imam dobru fotku.

Poslednja izmena:
Биће да је ова врућина силно подгрејала неке телесне шупљине... не би бхило лоше да се мало 'олади...
А плант, ниси ми био најјаснији с ови излагањем у наставцима...
Ако би могао, мени, простом дерану да објасниш у пар простих реченица, по могућству, у једном посту, који је твој проблем и шта хоћеш од мене а шта од ових људи овде, био бих ти јако захвалан... ово расејано млаћење празне сламе ем што нема никаквог смисла ни конкретног тока, ем јако ружно изгледа...

Kako to da se nisi oglasila na prethodnoj strani kada je Vučji postavio to pitanje, jer si postovala tamo posle njega,
Čudno i indikativno !?

Znaci rjesenje je ne poslati fotku za takmicenje i ostaviti sarkastican kometar (zacini) kad ti se tema ne dopadne ?

Čudno i indikativno !?

А што се тога тиче, Кики, реално, ти си овде најгласнија на критикама и расправама, а ако је судити по твом постскриптуму, јако ретко се испуне услови да ти се свиди тема и имаш добру фотографију за њу, па се намеће питање, зашто онда толико бринеш о тим такмичењима кад нису твоја ствар?
мене би можда силно мучила аквамарин плава на новог Гучијевој колекцији за пролеће лето 2017, али није да ме се тиче, јер ионако ништа од тих ствари није по мом укусу, па му се не жалим
како рекох, најбоље да се лепо нмађе неко освежење и одмори мало... осим Планта... мене силно занима шта је он хтео да ми каже оним порукама...

Nee,rešenje tražite VI,.. modovi i ti ...

Не знам како не схваташ да је на целом форуму тек неколицина вас који имате проблема са модераторима на свим подфорумима...
98% људи овде сасвим фино функционише...

А што се тога тиче, Кики, реално, ти си овде најгласнија на критикама и расправама, а ако је судити по твом постскриптуму, јако ретко се испуне услови да ти се свиди тема и имаш добру фотографију за њу, па се намеће питање, зашто онда толико бринеш о тим такмичењима кад нису твоја ствар?
мене би можда силно мучила аквамарин плава на новог Гучијевој колекцији за пролеће лето 2017, али није да ме се тиче, јер ионако ништа од тих ствари није по мом укусу, па му се не жалим
како рекох, најбоље да се лепо нмађе неко освежење и одмори мало... осим Планта... мене силно занима шта је он хтео да ми каже оним порукама...

Meni lepo radi klima, tako da ništa nije usijano :malav:

- Hvala na mišljenju, pevala sam u horu, pa mi ostalo ... :rotf:

Što se mog učestvovanja tiče, tri puta sam učestvovala, 2 puta pobedila. Dobar skor, a ? :mrgreen:

Poslednja izmena:
Не знам како не схваташ да је на целом форуму тек неколицина вас који имате проблема са модераторима на свим подфорумима...
98% људи овде сасвим фино функционише...

a zašto pišeš (misliš) da ja to ne shvatam ?
(Zato što nešto pokušavam da promenim?,.. zato,..??
ili imaš nekih drugih misli ?

Poslednja izmena:
А, па отуд тај осећај за мелодију...
појма нисам имао...
шази се само, уме клима опасна да буде...
а тај скор... и није ти баш похвалан, оно јес, 66% успешно, али кумулативни учинак се у том случају мери можда и промилима, ако погледамо колико је тема било а ти, само на три учествовала...а то је оно што даје основ за предлог и критику... мислим, могу ја да пишем модним кућама до сутра... само не знам колико ће њих да занима мој предлог за избацивање аквамарин боје за сезону...

- - - - - - - - - -

Nije Mogi ovde pitanje moderatora, već ono što je Vučji postavio kao pitanje !

I rest my case !

Нисам најбоље испратио... Шта је Вучји питао?

Gde nestaju postovi??

quote_icon.png
Original postavio Moghrion А што се тога тиче, Кики, реално, ти си овде најгласнија на критикама и расправама, а ако је судити по твом постскриптуму, јако ретко се испуне услови да ти се свиди тема и имаш добру фотографију за њу, па се намеће питање, зашто онда толико бринеш о тим такмичењима кад нису твоја ствар?

pa pitaj,.. ko ti brani,.. da me pitaš,.. sve što ti nije jasno,..
ajde dok sam tu,.. ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back