Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
,.. se Ti i ja smirimo,.. aaAaaa,.. ? :whistling:
b- vari'anta,..
(više Štet neg' koristi ;) )

Prilozi

• IMG_1124.jpg
    IMG_1124.jpg
    56,8 KB · Pregleda: 89
Da li je pametnije uzeti nikon ili canon, a moze i neki treci, bolji a jeftini ako ima :D

Ako ima neko strucan posavetuje, hvala

@nadovez
Preporucila bih ti sony a6000 kit (:ok:) i dobar carl zeiss objektiv (u zavisnosti od toga sta ti treba)...
I bog da te vidi...

Fotic ima manjkavosti kao i svaki, ali je skroz jednostavan za upotrebu i brzo ces skapirati neke stvari o fotografiji ako nemas nekog predznanja ...

- - - - - - - - - -

Nedavno sam pazarila taj...bila sam skepticna, jer sam navikla na dobar kvalitet fotki i ne volim posebno obradu..i ko sa dslr-ja ide na bezogledalni..a trebalo mi je nesto lagano..
I mogu samo da kazem - wau!

@nadovez
Preporucila bih ti sony a6000 kit (:ok:) i dobar carl zeiss objektiv (u zavisnosti od toga sta ti treba)...
I bog da te vidi...

Fotic ima manjkavosti kao i svaki, ali je skroz jednostavan za upotrebu i brzo ces skapirati neke stvari o fotografiji ako nemas nekog predznanja ...

- - - - - - - - - -

Nedavno sam pazarila taj...bila sam skepticna, jer sam navikla na dobar kvalitet fotki i ne volim posebno obradu..i ko sa dslr-ja ide na bezogledalni..a trebalo mi je nesto lagano..
I mogu samo da kazem - wau!

Zahvlaljujem, sad cu se bacim u razgledanje :)

Dobro jutro,..
'ajd da i ja malo promenEm ploču i budem malo ozbiljan (mada msm da mi ne stoji lepo,... ozbiljnost,.. a na šta ste vi mislili ? )
Na Anđele sam izuzetno ostljiv,.. ) (evo zakleću se ja pred svima,.. )

Daklem, da najavim seriju fotki od juče - Vrdnička kula:
DSC_0175.jpg

Etno naselje na Vrdniku,.. u blizini Novog Sada,..
Ima puno lepih scena za fotkanje,..
Ima i malla crkvica - Svetog Đorđa:
DSC_0216.jpg

Sa o Roma daje,.. a jaa nisam s onom koju volim,.. (Ikona na ulazu u crkvicu,.. )

Nastaviću po temama ali mi ne šteka Risajzer za hosting fotki,... svaki četvrti put uspem (fotke su od 4.08 MBajta,... ili je problem u nečem drugom ?

О, ми смо тако растрзани на 300 страна... но, ништа није опасно док је вас овде...
прођем ја често, погледам шта се ради... и свашта фино видим...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back