Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa i nije bas tako. Treba imati jednu vodecu temu kako bi pregled bio brzi i kako se ljudi koji kace dobre fotke ne bi rasplinuli. Konkretno vise nemam nameru da skakucem ko zeko jer nemam ni vremena a verujem da je mnogo takvih.
Jos nesto dobra, fotka je dobra bez obzira na temu.

P.S.
Ova nova organizacija lici upravo na pustanje kose. Iziskuje vise vremena za "cesljanje" :per:

savetujem ti da odes na dizajn zonu koji je po meni najpregledniji foto-forum a onda i da posetis neke druge sajtove i pogledas kako su uredjeni... po kategorijama... mislim da ce ti to dati dobar uvid u razlog zasto se zalazem za reorganizaciju sa kojom se veci broj stalnih clanova usaglasava...

Cemu ovaj zvanican ton sa nepravilnim koriscenjem pojmova. Mlada nadobudna "inteligencija"?
Usaglasavati je dogovorni proces i nije isto sto i saglasni

Pravilno
... sa kojom je veci broj stalnih clanova saglasno.. :per:
.
P.S.
Koliko mogu da primetim mozda bi ti vise stajao nick Tamnicar, u poslednjih nekoliko dana samo pljuste katanci. :klap::klap:

Poslednja izmena:
savetujem ti da odes na dizajn zonu koji je po meni najpregledniji foto-forum ...
DZ je sajt kompletno posvecen fotografiji a ne samo forum....
ako je tamo mnogo dobro sto si dolazila ovame i sve rasterala
ako bas imas neke uzvisene ideje otvori svoj forum-sajt pa radi sta god zelis a nas pusti da se zabavljamo sa nasim fotografijama kao i do sada
i stavi i ti neku fotografiju i prestani da pametujes vec jednom
filozofsko obrazovanje iznosi na filozofkom forumu

pozdrav svim foto amaterima sa nadom da cemo moci da nastavimo da se druzimo na krstarici

Samo gledam danima nedeljama vec i ne verujem-u temama ne mogu da se snadjem,u temi caskaliste u zadnje vreme kad god vidim novu poruku-Creatrix...!!I ne lici bas na caskanje...sreca pa nisam bas nikad bio vezan za Krstaricu toliko,jer da jesam,ovo bi bio kraj...
@Creatrix-nije ovo ni blizu i ni nalik DZ niti ce ikad biti,pogotovo ne na ovaj nacin...!!To kao prvo a drugo,ima na DZ mnooogo losih stvari,sto se tice samih ljudi i odnosa tamo...Krstarca je opet,forum za sve po malo i kad je u pitanju PDF Fotografija,ima ne jedan sajt/forum vec vise njih u Srbiji koji je bolji a i bice od Krste...A ovakvi modovi kaoTi sigurno ga nece uciniti boljim-koliko pricas o nekoj pedagogiji,i komunikaciji,a ista Ti je...:rtfm::rotf:...Samo gledam ovo i smejem se i cooliram ali evo danas nisam mogao ZNACI OVO JE DNO DNA:evil:

choveche, provociras ko devojchica chetvrtog razreda osnovne... provociraj kvalitetnije ako vec mislis da provociras...

Ma veruj mi da uopste ne provociram vec konstatujem.
To sto ti dozivljavas kao provokaciju prilici devojcici iz cetvrtog razreda, recimo ista Margareta (Denisova "Ljubav" :D)
Podrzao sam tvoj stav da ne treba bas svaki svetlosni zapis da se okaci ovde ali tvoje pospremanje i katancenje je suvise radikalno i time si samo postigla kontraefekat.

Moj ti je iskreni savet fuzija a ko hoce separaciju ima dizajnzonu. Uostalom nisu poredivi forumi tamo je red red a ovde je red nered.

I nemoj opet ovo da shvatis kao napad na tvoju licnost - jer ja ne zelim nikakav svadjalacki ton. Sujetu ostavi po strani i prihvati ovo kao konstruktivnu kritiku jer da ih sad ne imenujem ali oni koji su stavljali dobre fotke - odoshe. Gde sad da vidim njihove radove a ima stvarno dobrih?

Zaboravih da se pohvalim i ovde i da promenimo temu. :mrgreen:

malal.jpg

mala2x.jpg

DZ je sajt kompletno posvecen fotografiji a ne samo forum....
ako je tamo mnogo dobro sto si dolazila ovame i sve rasterala
ako bas imas neke uzvisene ideje otvori svoj forum-sajt pa radi sta god zelis a nas pusti da se zabavljamo sa nasim fotografijama kao i do sada
i stavi i ti neku fotografiju i prestani da pametujes vec jednom
filozofsko obrazovanje iznosi na filozofkom forumu

pozdrav svim foto amaterima sa nadom da cemo moci da nastavimo da se druzimo na krstarici

Potpisujem.
Kažu lijepo stari-daj čovjeku pare i vlast da vidiš kakav je.
Neko lijepo reče- kao tamnica. Sve sami katanci.
I avatar je izgleda u skladu s tim.
Stavi neku fotku, a nemoj samo mlatiti praznu slamu i tjerati ljude sa pdf-a.

Ej bre ljudi, sunce mu poljubim.
Sta ste se okomili na curu.
Ona radi najbolje sto moze i ume.
Sto neko od vas nije pitao kako da postane mod, pa da bude bolji?
Ona bar ima volje da radi nesto sto misli da ce biti bolje na ovom pdf-u.
Ko misli da moze bolje od nje, eto mu administracije, pa nek i on trazi mesto moda. Lako je kritikovati.
A koliko sam na brzinu protrcao pdf-om, lepo je cura pitala sta mislite da treba da se radi. Svi junaci ne dase rec.
Crea, ja bih spojio mnogo onih pdf-a u okviru fotografije, tipa arhitektura i enterijer u jednu mozda urbana da se zove i moze tu da se gurne jos nesto, pa life, priroda i sport u neku i tako to. Arhiva je sranjce, kao i takmicarska, treba da se obrisu. Najvece sranjce su teme ispod ovih podforuma na podforumu fotografija. Totalni promasaj i zbunjivanje.

Divlja, bravo.

Creatrix ja nemam nista licno protiv tebe. Nemoj da dizes sebi cenu na prazno. Nekoliko beskicmenjaka koji ti pruzaju podrsku i time hrane tvoju "sigurnost" da si u pravu zgazices prvom prilikom -oni toga nisu svesni (a mozda i jesu ali to vole). Samo sam zeleo da ne rasturis temu a ti to, u silnoj zelji da se iskazes, radis - pa onda radi ionako ne zelis da "cujes" ono sto ti ne odgovara.

P.S.
Ne trosi reci na odgovor - mene si oterala.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back