- Poruka
- 1.489
ja jos nikog "nasheg" nisam srela... ponekada kazu zasto nije prosla ponekada ne... veruj mi, bolje je da ne znas zasto nije proshla... koliko debilni razlozi umeju da budu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Мене су одбили 10 пута, али не одустајем. Лакше би ми било када би написали због чега је одбијена. Овако могу само да нагађам. Теби су бар "примили" три фотографије...
Качи ли још неко са ПДФа тамо?

Korto je car!!!

da znam... u Nishu?... prava shteta... ja sam mislila da ce vishe ljudi da uchestvuje... jbga... trebali bi napraviti neku prestonicu fotografije pa da se svi preselimo tamo![]()
Uglavnom idemo mi koji se vec poznajemo, pa je od svega toga ispalo jedno dobro druzenje i neformalno okupljanje, ali se po meni tako najbolje i uci! Meni se jako svidela izložba cipele(miše) u "Centru za kulturu 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1" ali šteta što to nije pravi prostor za fotografije, ali dobro je da i to imate...

Ovu fotku ne znam ko je slikao,kada malo razmislim i nije nista specijalno...ali meni je jedna od najlepsih koje sam ikada video...mozda zato sto nije namestena,vec je nekako samo emocija -
![]()

to je zato sto se palis na tamnopute![]()
@Mali@Amos , bilo bi dobro da onda makar ostavish link sa kog si skinuo fotku