Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nikon D3 +Nikon AF-S Nikkor 24-70mm f/2.8G ED 24-70 Lens-$5,040 USD, €3,415
1 Nikon D3 DSLR Camera Body
1 EN-EL4a Battery
1 MH-22 Charger
1 USB Cable
1 Software Suite DW01
1 User Manual
1 AV cable
1 Neck Strap

Canon EOS 5D Mark II Camera+with 24-105mm IS L Lens-£1,355, €1,500, $2,206

Sales Package Content:

1 Canon EOS 5D Mark II Body
1 Eyecup Eb
1 (EW-EOS5DMKII) Wide Neck Strap
1 (STV-250N) Stereo Video Cable
1 (IFC-200U) USB Interface Cable IFC-200U
1 (LC-E6) Battery Charger
1 (LP-E6) Battery Pack
1 EOS Digital Solution Disk
1 Software Instruction Manual

Nikon D90 12MP DSLR Camera+18-135mm Lens- $1050
Package Content:

1 Nikon D90 DSLR Camera
1 EN-EL3e Rechargeable Battery
1 MH-18a Quick Charger
1 DK-5 Eyepiece Cap1 DK-2
1 Rubber Eyecup
1 UC-E4 USB Cable
1 EG-D2 Audio Video Cable
1 AN-DC1 Camera Strap
1 BM-10 LCD Monitor Cover
1 Body Cap
1 BS-1 Accessory Shoe Cover
1 Software Suite CD-ROM

Brand New Canon EOS 450D 12MP DSLR Camera+Canon 18-200mm IS Lens- $1,150
Sales Package Content:

1 Canon EOS 450D DSLR Camera+Canon 18-200mm IS Lens
1 LP-E5 Battery
1 LC-E5 Charger
1 VC-100 Video Cable
1 IFC-200U USB Cable
1 EW-100DBIII Strap
1 User's Guide
1 CCDJ-2000 pro-grade at $1200

Brand New Canon EOS 50D 15MP DSLR Camera+Canon 17-85mm IS Lens-$1,400

Sales Package Content:

1 Canon EOS 50D DSLR Camera+Canon 17-85mm IS Lens
1 BP-511A Battery Pack
1 CG-580 Battery Charger
1 IFC-200U Data Cable (USB)
1 VC-100 AV Cable
1 EW-EOS Strap
1 EOS Digital Solution CD-ROM
1 User's Guide

Place your order now!!!
International shipping available via Fedex.

HEAD OFFICE
Address:
mPhone Mall
191-192 Temple Chambers
Temple Avenue,
London EC4Y 0DB
United Kingdom.
Registered No.03892060
Company data can be verified at www.ukdata.com

TEL.: +447005930622
+447031745564
+447031749769
+447031747599
+447031748756
+447031748512

FAX:+447005931378
EMAIL: mphone@live.co.uk
WEBSITE: http://www.mphonesale.page.tl

SOUTH AFRICA
61, Collins Avenue, Westdene,
Bloemfontein 2092
Bloemfontein, Free State.
SOUTH AFRICA SALE
+27747532756

NATIONWIDE SHIPPING IS AVAILABLE.

Мене су одбили 10 пута, али не одустајем. Лакше би ми било када би написали због чега је одбијена. Овако могу само да нагађам. Теби су бар "примили" три фотографије...

Качи ли још неко са ПДФа тамо?

Ja kacila, dok mi nisu primili jednu, od tad vise ne kacim. Rekla sam im na forumu da od njihovog "artsprojecta" nema nista, jer nemaju nikakve art kriterijume i odmah su zakljucali temu, jer mi se pridruzilo jos par ljudi, prozvali su nas bezobraznim i nepristojinim, plus negativcima. :lol:

Nikad necu razumeti nijednu administraciju, odmah neke sankcije cim se uputi neka kritika, a ovamo se izigravaju bogovi, kao na nasem sajtu su najbolje fotografije na svetu. Ma idi...mada opet je sajt kul, al' to vec nema veze sa administracijom.

...sajt je stvarno odlichan... samo, mislim da ponekada jako preteruju a ponekada pak ne prave nikakav kriterijum... mislim da su vishe u pitanju posetioci koliko upravo administracija... posto svugde ima dibidusa kojima je svasta lepo i samo na osnovu tog kriterijuma se ocenjuje fotka... "joj sto to leeeepo"...

da znam... u Nishu?... prava shteta... ja sam mislila da ce vishe ljudi da uchestvuje... jbga... trebali bi napraviti neku prestonicu fotografije pa da se svi preselimo tamo ;)

U Nisu... Tj. u organizaciji Centra za kulturu Niska Banja... Bilo je u sustini dosta prijavljenih, ali se malo ljudi pojavilo na prvom sastanku... :) Uglavnom idemo mi koji se vec poznajemo, pa je od svega toga ispalo jedno dobro druzenje i neformalno okupljanje, ali se po meni tako najbolje i uci! ;)

Meni se jako svidela izložba cipele(miše) u "Centru za kulturu 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1" ali šteta što to nije pravi prostor za fotografije, ali dobro je da i to imate...

Misa ima jako dobru seriju fotografija o Romima, a i koncertne fotografije su mu sjajne! Prostor jeste neadekvatan, ali barem je uvek dostupan, i to je dobro! :)

Било како било 1х је одличан сајт, препоручио бих да се окушају тамо они који већ нису. Мени једино смета што ми ни за једну од 10 одбијених нису рекли разлог па како год он дебилан био.

Дивља, пронађох и тебе тамо.

Ovu fotku ne znam ko je slikao,kada malo razmislim i nije nista specijalno...ali meni je jedna od najlepsih koje sam ikada video...mozda zato sto nije namestena,vec je nekako samo emocija -

php3lDu27-Girls.jpg

to je zato sto se palis na tamnopute:lol:

@Mali@Amos , bilo bi dobro da onda makar ostavish link sa kog si skinuo fotku

Pa ne secam se.Skinuo sam je pre 2,3 godine sa nekog sajta i sad sam je uploadovao sa svog kompa,mogu da je sklonim ako je problem.

Ovu drugu je sveca donela sa sobom,lik joj je dao fotku ...

edit.I da,mod kad si vec tu...da li moze da se otvori tema samo sa filmskom fotografijom,snapshotovi iz filmova ili je to no no,meni tu nekada padaju najbolje ideje...

ovako nesto -

php3lDu27-1.jpg

Poslednja izmena:
...u sustini, ovo je pdf na kom ce se ostavljati autorska dela prvenstveno... snepshotovi iz filmova i nisu neka fotografija iako ima izuzetnih filmskih fotografa... ne znam koliko bi nam to koristilo... mozda da chujemo jos neko mishljenje pa cemo da odluchimo kolektivno... nije samo do mene i nije to samo moja odluka :)

...sto se tiche ove fotografije sa pishtoljem... ne znam koliko je primerena, pre svega ovoj temi a onda i ovoj sajtu... ali i o tome cu jos da razmislim...

...sto se tiche offtopicovanja vas razgovor cu da prebacim u "caskalishte"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back