Foto caffe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ko je ovde jebeno hvalio BPC ??? ja sam rekao da je to sajt na kome se mogu takmiciti ljudi koji dolaze na krstu....

koji ti racku... smanji dozivljaj... ako imas PMS pozabavi se sa time... sta histerishesh koji moj??

bas me boli levi jajnik za BPC... skrnavi sajt sa skrnavim ljudima koji imaju jos skrnaviji smisao za humor sto ce reci da imaju manjak inteligencije...

pffffffffffff...

oces da te prebijem ? :D

343a6eo.jpg

^^ hahahaha time ces da se branis ? lol

@ostalo

samo kukate kako ne valja forum fotografije, nemate pametnija posla ?
bolje fotkajte i ne mislite na to, uzivajte u fotografiji i ucite.
jedino dobrom voljom cete poboljsati forum ako na njemu nesto ne valja..
ljudi su se ovde potrudili da forum izgleda lepo i sredjeno, a vi biste da spamujete i da se izivljavate jer tu sad nema moderatora... kao neka deca....
tako ovom forumu nikako nece biti bolje ...

*** cinjenica je da je dosta dobrih ljudi otislo odavde, ali neki odu neko dodju to se stalno desava... ali je ona stara ekipa bila bolja od ove sad.... gigo klika, xia... oni su bili raspolozeni za takmicenja i zezanje...
a anaboj...samo kad se setim.... :D

Poslednja izmena:
nikada nisam mislila da cu ja biti jedna od onih koja ce da kaze mladjima da ne vezbaju pokusaje nametanja autoriteta na meni...

...draga, ne poznajes me i neka ostane tako... molim te, nemoj da iznosis sudove koji se tichu nechije (ne samo moje nego bilo chije) lichnosti... nezahvalno je a slika o tebi koju ce ljudi videti (oni sa malo vishe inteligencije koji to i mogu da vide) je da si nasrtljiva i nespretna... to ce odati nivo tvoje zrelosti...

...nadam se da smo sada sa ovim zavrshili...

...demonstracija je uspela, dakle uvidjash koliko je to nezahvalno... vidi, ne zelim konflikte a ono sto najmanje zelim je da vodim isprazne rasprave ala prva godina sociologije vs prva godina filozofije...

...znam da ce svucati okrutno i arogantno ali podnecu taj teret i tu odgovornost - idi "igraj" se sa ljudima svojih godina... bice vremena i za ovo...

...to je kao kada su nam roditelji govorili- iskoristi to sto si u srednjoj skoli, budi sretan i bezbrizan... a sve sto smo mi hteli je bilo da odrasteno... stariji nisu uvek pametniji ali imeju ponekada da nabodu...

pa ja draga moja o tebi nista nisam rekla za razliku od tebe.. ti si rekla da sma ja nespretna i nasrtljiva
ja sam se samo nasmejala na vase postove, a ti si odmah tu nasla nesto uvredljivo
meni je poslednje sto zelim konflikt zato sam te i pitala sta imas protiv mene...
stvarno ovo ne vodi nicemu...
i nekad godine nisu bitne da bi se znalo sta su prave stvari i vrednosti...razmisli malo o tome,
pozz

ps. ako si tako pametna i znas ko sta treba da radi, zasto si tu gde si ? zapitaj se

nista, ne mogu da saznaju preko exifa da li imas pirata ili orig verziju :) a mislim da nemaju pravo da od tebe traze dokaz da imas original ps. mislim nije njihova stvar.

Stvarno? :D

Iskopala sam super sajt, na engleskom. Imas pravo na 1 fotografiju nedeljno, ali ona mora da bude odobrena, jer traze visok tehnicki kvalitet, kobajagi i kreativnost. Onda mozes da je stavis na kritikovanje, ima i forum, a kvalitet fotki je visok u odnosu na druge sajtove, ima svasta da se vidi, stvarno. Dva dana vec listam ko sumanuta. Cini mi se da moze nesto i da se nauci. Meni odbili prvu fotku, al' me se nece tako lako resiti.... :lol:

Evo, pa dodjite...:P

http://1x.com/v2/#/

divlja sajt cista 10-ka ... regovacu se i ja... mada ne verujem da imam sanse pored onakvih fotki... davno nisam video tako dobre fotke.. izgleda me stock upropastio... jel neko voljan da salje fotke na izlozbu fotografija u pozarevcu ? participacija je 800 din. ko hoce neka se javi pa cu mu poslati uputstva u txt formatu.

a gle ovo..

Istocklol-1.jpg
:dash:

Malo sam vise kopala po sajtu i izgleda da stvarno dosta odbijaju ljude, gomila njih ima tek jednu fotku u galeriji, stavljenu pre sto godina. Onda ti sto pregledaju nisu fotografi, a nekima od njih su fotke bzvze, al' opet su objavljene. Jedan lik je tako upao u galeriju jednom iz ekipe i napisao mu da je on poslao takvu fotku, odbili bi je odmah. Dosta ljudi se buni, jer ne dobijes objasnjenje zasto fotografija nije objavljena. I opet imas ljudi koji ce da hvale ono sto ne valja.
Tako da nije cista 10, al' stvarno ima dobrih radova, pa je uzivanje za gledati.

edit: super su mi clanovi analizirali odbijenu fotku, onako bas detaljno, mozda stvarno sajt bude koristan.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back