- Poruka
- 48.262
Hvala odJos sa osmehom
Jako si lepa![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala odJos sa osmehom
Jako si lepa![]()
Izvini MimiЈа сам се качио пре пар дана,нисте ми лајковали.
Prelepa
Немој попа молим те, млада сам још хахахахаPrelepa
Cekaj samo pop da te vidi...a dao Bog njega nikad nema kad treba...![]()
Ma to mu mi tepamo od milosti takoНемој попа молим те, млада сам још хахахаха
Dobra ta tetka
А малко, као локне ово оно фенси шменси, сад сам риђаPromenila frizuru Red R H .
ja te prvi put vidim..zaboli me za popa ako se naljuti, al ja sam selmu zaboravio momentalno..
Prvi put video Red r h.ja te prvi put vidim..zaboli me za popa ako se naljuti, al ja sam selmu zaboravio momentalno..
Brate moj dobri, svi su bili ali ti i ja nismo.je l bila Selma mrzi me da listam? ako nije možemo, konačno, teška srca zaključiti da je lažnjak i da se neko igrao muškim osećanjima!!
je l bila i serafim i neoplanta?? au šta smo propustili ovaj vikend... jbg!!!!Brate moj dobri, svi su bili ali ti i ja nismo.Bolje da mi batalimo ovo.
lepa žena! ličiš na neku profesorku ili na bankarku koja uvaljuje stambene kredite lakovernim strankama
Bila i serafim, neoplanta msm da nije.je l bila i serafim i neoplanta?? au šta smo propustili ovaj vikend... jbg!!!!
a jbg.. sad će i neoplanta..ona se okači kasnije a serafim je za dnevnu varijantu.. lepe suBila i serafim, neoplanta msm da nije.