- Poruka
- 48.508
Hvala odJos sa osmehom
Jako si lepa![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala odJos sa osmehom
Jako si lepa![]()

Izvini MimiЈа сам се качио пре пар дана,нисте ми лајковали.
Животе, %%%%% без морала.
Prelepa
Немој попа молим те, млада сам још хахахахаPrelepa
Cekaj samo pop da te vidi...a dao Bog njega nikad nema kad treba...![]()
Ma to mu mi tepamo od milosti takoНемој попа молим те, млада сам још хахахаха

Dobra ta tetka

А малко, као локне ово оно фенси шменси, сад сам риђаPromenila frizuru Red R H .

ja te prvi put vidim..zaboli me za popa ako se naljuti, al ja sam selmu zaboravio momentalno..
Prvi put video Red r h.ja te prvi put vidim..zaboli me za popa ako se naljuti, al ja sam selmu zaboravio momentalno..

Brate moj dobri, svi su bili ali ti i ja nismo.je l bila Selma mrzi me da listam? ako nije možemo, konačno, teška srca zaključiti da je lažnjak i da se neko igrao muškim osećanjima!!
Bolje da mi batalimo ovo.je l bila i serafim i neoplanta?? au šta smo propustili ovaj vikend... jbg!!!!Brate moj dobri, svi su bili ali ti i ja nismo.Bolje da mi batalimo ovo.
lepa žena! ličiš na neku profesorku ili na bankarku koja uvaljuje stambene kredite lakovernim strankama
Bila i serafim, neoplanta msm da nije.je l bila i serafim i neoplanta?? au šta smo propustili ovaj vikend... jbg!!!!
a jbg.. sad će i neoplanta..ona se okači kasnije a serafim je za dnevnu varijantu.. lepe suBila i serafim, neoplanta msm da nije.