- Poruka
- 1.218
Doće to sa godinama bijoj i moj Zoki slabiji kadje bijo mlađžiHvala,trudim se al' nešto me neće![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Doće to sa godinama bijoj i moj Zoki slabiji kadje bijo mlađžiHvala,trudim se al' nešto me neće![]()
![]()
Znam to ,zato se možda i čuvam ili sudbina..ko zna šta li je al neće kile pa to ti jeDoće to sa godinama bijoj i moj Zoki slabiji kadje bijo mlađži
Mnogo lep volem kad muško ima sto mak
То си ти?To ti meni želiš reći da ne spamam ovdje? Ok!
![]()
"Da li će se ikad sresti tvoja noć i moja zora, ne nema zbora
prije će se otopiti snijeg sa vrha Durmitora"
stvarno lepo peva i to lepe starinske pesme
uz to je riba i po
Koštunice![]()
Postoje forumaljke koje sve prate i znaju ''na čem' nebo stoji'' a nikad se nisu kačile.
dobar i moj
doista slobodno je gledati![]()
Vama čovek da nažvrlja 'pitchka' na tarabi kurcheve bi polomili :/
Ili mi je tvrd ekran, ili mi je mali zamah
Hahahahha... a to imamo samo mi Dalmatinci, eventualno to imaju i Crnogorci i određeni dio Srba.dalmatinac lep si.. da sam gej ljubio bih te napućene, senzualne usne <3
Pa i meni je Srpski iz Srbije baš zakon naglasak.znam brt..srpkinje otkidaju na dalmatince.. na vaš naglasak i lepotu..
Odma se setim Emila naseg cuvenog s parkingaaiiii juce kukas danas si ministar demografije i naglasaka ...
Tom Kruze Tom Kruze ... nesto si kanda u PMS
varira ti raspolozenje.
Koji lepak koristis![]()
Lep ko uvek vozi lepa kola devojke koliko sam upu ćena mislim daje slobodan prilika koa se ne propušta slušajte babu@Zla Beba
Ajmo djir napravit, puštat cu ti Oliverove pisme
Pogledajte prilog 1256757Pogledajte prilog 1256759
Meni je muka od vojvodjanskog naglaska, kad počnu s onim - đe si, mič'se otale, jeb'te se u guz'cu...Pa i meni je Srpski iz Srbije baš zakon naglasak.
Što se mene tiče najbolji naglasci bivše YUGE, onako da su privlacni a ne ruzni su ovi (po nikakvom redoslijedu): Dalmatinski, Crnogorski, Srpski (ali ne bas onaj iz južne Srbije, mislim bas onaj standardni ajmo reć Beogradski jel tako).
Meni su nekako najodbojniji naglasci: Bosanski (baš ruzan naglasak i ne izaziva nikakvi respekt nego odma pomislis na neku sprdanciju kad ih čuješ), Zagrebacki/zagorski (zvuci mi phickasto) i slavonski (iritantno mi zvuči).
Makedonski i Slovenski necu ni računat, oni su druga pašta. hahaha
ti li si Novosađanka ?Emil maskota novog sada.
Ceo zivot na lepku