Fotkice forumaša i forumašica 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To ti meni želiš reći da ne spamam ovdje? Ok!

**** off go away GIF by Preity G  Zinta
То си ти?
Изгледаш ко да си смарса мајке ми са тим наочарима

znam brt..srpkinje otkidaju na dalmatince.. na vaš naglasak i lepotu..
Pa i meni je Srpski iz Srbije baš zakon naglasak.

Što se mene tiče najbolji naglasci bivše YUGE, onako da su privlacni a ne ruzni su ovi (po nikakvom redoslijedu): Dalmatinski, Crnogorski, Srpski (ali ne bas onaj iz južne Srbije, mislim bas onaj standardni ajmo reć Beogradski jel tako).

Meni su nekako najodbojniji naglasci: Bosanski (baš ruzan naglasak i ne izaziva nikakvi respekt nego odma pomislis na neku sprdanciju kad ih čuješ), Zagrebacki/zagorski (zvuci mi phickasto) i slavonski (iritantno mi zvuči).

Makedonski i Slovenski necu ni računat, oni su druga pašta. hahaha

Pa i meni je Srpski iz Srbije baš zakon naglasak.

Što se mene tiče najbolji naglasci bivše YUGE, onako da su privlacni a ne ruzni su ovi (po nikakvom redoslijedu): Dalmatinski, Crnogorski, Srpski (ali ne bas onaj iz južne Srbije, mislim bas onaj standardni ajmo reć Beogradski jel tako).

Meni su nekako najodbojniji naglasci: Bosanski (baš ruzan naglasak i ne izaziva nikakvi respekt nego odma pomislis na neku sprdanciju kad ih čuješ), Zagrebacki/zagorski (zvuci mi phickasto) i slavonski (iritantno mi zvuči).

Makedonski i Slovenski necu ni računat, oni su druga pašta. hahaha
Meni je muka od vojvodjanskog naglaska, kad počnu s onim - đe si, mič'se otale, jeb'te se u guz'cu... :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back