- Poruka
- 12.385
Naravno.ali ne da pricam s vama nego na temu da odgovorim![]()
Zato ti odes na temu fotke brz komentara pa pricas o trenerkama...
Ti uvek na temu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno.ali ne da pricam s vama nego na temu da odgovorim![]()
Da, kao zdr radnik verujem da ispao babici 2, 3 puta na glavuDobro Bojkice, pa možda je dečko tek ustao, nije se rasanio još... možda konzumira neke supstance, ko će ga znati... imaj razumevanja, pa ti si barem zdravstveni radnik.
da tako je komentarisem sliku i u jednoj poruci,ti ces sad 20 o tomeNaravno.
Zato ti odes na temu fotke brz komentara pa pricas o trenerkama...
Ti uvek na temu
Pa eto vidiš da postoji neki razlog!Da, kao zdr radnik verujem da ispao babici 2, 3 puta na glavu
Igrale skok šut na ispadanje sa njimDa, kao zdr radnik verujem da ispao babici 2, 3 puta na glavu
Po outfitu bi reko da si iz Bačke Topole?Paja i Jare!
Dobar dan svima!
Jedino mi fali koja kila što bi @Baba_Beba rekla da dosegnem kilažu Paje![]()
Jok,to je outfit iz donje šiljokurePo outfitu bi reko da si iz Bačke Topole?
A ti znaš gde su Donje Šiljokure?Jok,to je outfit iz donje šiljokure![]()
Pa okolina Gornjih Šiljokura!A ti znaš gde su Donje Šiljokure?
Bravo! Inače ima jedna zanimljivost vezana za Šiljokure. Naime, Donje Šiljokure je na većoj nadmorskoj visini od Gornjeg ali se ipak zove Donje iako bi po logici stvari donje trebalo biti gornje i obrnuto! U stručnim krugovima ta pojava se zove Šiljokurski paradoks! E sad, zašto je to tako, ne bih znao... nisam istraživao.Pa okolina Gornjih Šiljokura!
Nemoj Dejane leba ti da toliko reklamiraš Šiljokure,doće Rusi sve će pokupovatiBravo! Inače ima jedna zanimljivost vezana za Šiljokure. Naime, Donje Šiljokure je na većoj nadmorskoj visini od Gornjeg ali se ipak zove Donje iako bi po logici stvari donje trebalo biti gornje i obrnuto! U stručnim krugovima ta pojava se zove Šiljokurski paradoks! E sad, zašto je to tako, ne bih znao... nisam istraživao.
Možda dođu Ruskinje...Nemoj Dejane leba ti da toliko reklamiraš Šiljokure,doće Rusi sve će pokupovati![]()
Dobrodošle!!!Možda dođu Ruskinje...
LepoticaEvo za moj comeback kao podsjetnik.
Lepo jare i lepi gospodin lako za kile doče one gore kad jare pomstane pečen kaPaja i Jare!
Dobar dan svima!
Jedino mi fali koja kila što bi @Baba_Beba rekla da dosegnem kilažu Paje![]()
Nije losePreljepa si kad se pućkaš, duriš i negiraš.
Ljepota je u oku promatrača.
Samo si se očitovala da "ne želiš da te netko sa djecom zarobi, pored smederevca".
Napravi mi rasčlanbu što je loše imati 4 djece.
Pa....Napoleon 58 ojra. Malo po konjaku udaram. Dobro je da nemam zenu i decu jer ne bi mogao sebi svasta kupovati. Treba biti egoisticni gad.
ti se se pre baš kačila a sad ništa?? šta se promenilo u životu tvom??Pa....
Ne bih se složila
Napoleon 58 ojra. Malo po konjaku udaram. Dobro je da nemam zenu i decu jer ne bi mogao sebi svasta kupovati. Treba biti egoisticni gad.
Ne smemti se se pre baš kačila a sad ništa?? šta se promenilo u životu tvom??
našla muža??Ne smem