- Poruka
- 51.813
Isti čiča Jagodinac s piva![]()
i uzivo je takav naocit cica
sa sve sajkacomDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isti čiča Jagodinac s piva![]()
sa sve sajkacomТреба поштовати пореклоА ти си постао Србин ко са "Шљивовице" :Д

Такое (osećam da ti je deda bio Nemac a druga baba MađaricaТреба поштовати порекло![]()
Davno u vreme Milošketa, moj drug kad je bila racija u kafani, skine cicu s piva i zalepi u licnu kartu preko svoje slike i da panduru.i uzivo je takav naocit cicasa sve sajkacom
IzviniТакое (osećam da ti je deda bio Nemac a druga baba Mađaricahahah šala ne zameri
![]()
Davno u vreme Milošketa, moj drug kad je bila racija u kafani, skine cicu s piva i zalepi u licnu kartu preko svoje slike i da panduru.
Dobio samarcinu, sline mu na zidu visile 15 dana![]()
i autogram panduraSad vracam film, pecko i sarajevsko pivo se najvise pilo 90ih godinaa danas bi dobi dva lajka i selfi sa komadantomi autogram pandura
Sad vracam film, pecko i sarajevsko pivo se najvise pilo 90ih godina
Ех Мађарице, знао сам једну.
Само Аali sajkaca sa USB ulazom "C"
![]()
nas da je taj cica pravi cica koji je postojao i bio solunacIsti čiča Jagodinac s piva![]()
Illona StallerЕх Мађарице, знао сам једну.

Ona je u stvari madaarskoItalijanskog poreklaIllona Staller
Nju smo znali svi
Al posle da se uozbiljimoaj ispamujemo bez slike do 20.000 postova i posle nova tema
samo fotke da se uzelimo spama![]()
Kao smetalo bi ti to sto nije 100% Madjarka?Ona je u stvari madaarskoItalijanskog porekla
Secas se onog djubreta od piva MBja sam bio lokal patriota najvise cepao BIP
i naravno da su ga unistili
i naravno da ce da bude neki mega market nekad na "mostarskoj petlji"
a malo mu nedostajalo do 200 godina tradicije
Secas se onog djubreta od piva MB

Враголану.ja sam bio lokal patriota najvise cepao BIP

Reklama bila, nemacki strucnjaci, nemacka tehnologijaej nemoj tako , na pocetku dok su jos stavljali hmelj u njega je bilo jako lepo
i podsecalo na bavarska piva ... a kasnije je reklama uradila svoje
a pad kvaliteta svoje![]()