Fotkice forumaša i forumašica 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vratio sam se.. to je odavno bilo.. nije tad bilo da možeš da biraš firmu tek tako plus bio sam na crno... nisam mogo da biram.. položio i odma prva vožnja Chicago-San Francisko-LA- Atlanta.. krug oko skoro cele USA :) svašta mi se izdešavalo.. tamo planine Wajoming brt stade kamion uzbrdo a iza mene auta.. reko dal da iskačem, šta da radim.. ugasim ga, upalim i krene.. odvalio neku banderu u nekoj selendri prikolicom.. zaspao noću na putu,zaglavio se u snegu... trebao lance da stavim a niko mi nije pokazao pa zovem drugara on nađe na jutub i priča mi i tako stavim lance..u LA došao ispšred nadvožnjaka ispod koga ne mogu da prođem, iza mene kolona..panduri dolazili.. ( oki moja greška ) ... pretežak na vagi.. navigacija me uvede u neku šumu gde ne mogu da okrenem pa vozi 50 km kroz šumu, nigde žive duše.. udari jelena pokida mi kočnice.. baš stresan posao
e da vratio sam se i našao ok posao tako da je to završena priča.. svaka čast svim kamiondžijama..svi kažu: u super pare al niko ne vidi onu drugu stranu..
A da, ma i ja sam se mislio maknuti, ali imam drugi problem. 1200 eura da odem u podstanare ne mogu odrzavati auto. Ma mozda i bolje da si otisao. Zaraza je taj posao, naviknes na taj divlji zivot, posle tesko u normalu. Meni je ovo tvoje jos privlacnije, ja volim fa nema nikog i da vozim kilometrima tako. Samo neda mi se ici preko bare, ali ko zna

A da, ma i ja sam se mislio maknuti, ali imam drugi problem. 1200 eura da odem u podstanare ne mogu odrzavati auto. Ma mozda i bolje da si otisao. Zaraza je taj posao, naviknes na taj divlji zivot, posle tesko u normalu. Meni je ovo tvoje jos privlacnije, ja volim fa nema nikog i da vozim kilometrima tako. Samo neda mi se ici preko bare, ali ko zna
mislim da nije neka razlika u parama..bolje ti je ovde... vidim u kanadi baš traže vozače..čini mi se da baš ovih dana dolaze iz kanade u srbiju i biće kao neki intervju za posao.. u Bg i Niš..

Ja1.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back