vratio sam se.. to je odavno bilo.. nije tad bilo da možeš da biraš firmu tek tako plus bio sam na crno... nisam mogo da biram.. položio i odma prva vožnja Chicago-San Francisko-LA- Atlanta.. krug oko skoro cele USA

svašta mi se izdešavalo.. tamo planine Wajoming brt stade kamion uzbrdo a iza mene auta.. reko dal da iskačem, šta da radim.. ugasim ga, upalim i krene.. odvalio neku banderu u nekoj selendri prikolicom.. zaspao noću na putu,zaglavio se u snegu... trebao lance da stavim a niko mi nije pokazao pa zovem drugara on nađe na jutub i priča mi i tako stavim lance..u LA došao ispšred nadvožnjaka ispod koga ne mogu da prođem, iza mene kolona..panduri dolazili.. ( oki moja greška ) ... pretežak na vagi.. navigacija me uvede u neku šumu gde ne mogu da okrenem pa vozi 50 km kroz šumu, nigde žive duše.. udari jelena pokida mi kočnice.. baš stresan posao
e da vratio sam se i našao ok posao tako da je to završena priča.. svaka čast svim kamiondžijama..svi kažu: u super pare al niko ne vidi onu drugu stranu..