Van_Helsing
Elita
- Poruka
- 24.893
Значи, та тоалета је за вечерас...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Значи, та тоалета је за вечерас...
Е, а баш сам хтео да те питам да ли си стварно ти. Никад те нисам видео. Делове да, али као целину никад!Salim se, nisam to ja, to je Kasia Smutniak ali brisem svakako (sorryte)
![]()
Pa i to je zabranjeno, koliko znam.REKLAMA, REKLAMA, REKLAMA!
Isto kao kad bih okačio video klip o reklami za Lav Pivo, a ti rekla da ugrožavam privatnost ovih u klubu.
Slikale su se u uniformi sa svakom mušterijom, namenjeno društvenim mrežama i REKLAMI dotičnog PIVA,
Dakle isto kao da je postavio REKLAMU čiji je i on deo
Ja se tripujem da malko licim na nju hahaЕ, а баш сам хтео да те питам да ли си стварно ти. Никад те нисам видео. Делове да, али као целину никад!
E to sa druge strane jeste...Pa i to je zabranjeno, koliko znam.
Jer bi to bilo besplatno (!) reklamiranje na Krstarici.
Оки, замишљаћу те тако!Ja se tripujem da malko licim na nju haha
lepa
od kad je JEGER pivoPromoterkama je posao da promovišu. Nema zadiranja u privatnost.
Ona se slikala sa svakom mušterijom da bi svaka mušterija okačila sliku sa njom i da bi se svuda po društvenim mrežama videlo to PIVO koje ona daje na degustaciju.
Nije dakle osoba, nije lično, već je ona zapravo radnica u promociji, reklami, marketingu.
Ako te vidi razredna ubice te.
ima mobilni nema dečka
U romingu jeima mobilni nema dečka
Prvo pa musko, mislim na poruku xixi
pokušavam da objasnim forumašicama da vaša harizma dominuje ovim forumompostovani gospodine Atomic, molim Vas da prestanete da me spominjete, ne osecam se prijatnoi nikad se, s razlogom, nisam kacila na ovoj temi volela bih da tako i ostane, nadam se da razumete, hvala
![]()