pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 37.929
Kod nas 18. Sunčano.kakav divan dan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod nas 18. Sunčano.kakav divan dan
Ne mogu da ustanemUspela sam. Doručkujem , pijem kafu , 300 metara. Za 15 min sam napolju , malo potrčim i stižem na vreme.
Sto mene ja Sam ti tu posjetiteljem...kolichina shume mene tu prija I sto ljudi imaju kukturu boravljena u prirodu tj.kampovanjaNisam mislila da uvredim , nego ono..priroda ko priroda. Svuda je lepa.
Jer ti bitno dal je juzno Ili sjevernoOd prirode mi je dovoljno veštačko zelenilo iz kin.radnje
ali more u vidokrugu, dušu bih djavlu prodala za to
Čekam da mi se dodeli ostrvo, zaslužila sam. (U Grčkoj)Od prirode mi je dovoljno veštačko zelenilo iz kin.radnje
Sad puca pučina, boli te kur.Od prirode mi je dovoljno veštačko zelenilo iz kin.radnje
pa daJer ti bitno dal je juzno Ili sjeverno
Volim setati praznim kejom po kisupa da
kiša i more su mi depresivni
A Evo ti bas bas depression mada meni bilo ljepopa da
kiša i more su mi depresivni
Orgazmično, kao slike Larsa HervïgaA Evo ti bas bas depression mada meni bilo ljepo
Što volim tu švedsku pustaretinu, gustina naseljenosti 2 per km²A Evo sad vikend bio na vatern I jonkoping tu se bas napunim baterije
Lepša je u Švedskoh, jer tamo žive Bogovi. Nije isto Olimp i Golija.Nisam mislila da uvredim , nego ono..priroda ko priroda. Svuda je lepa.
Густина насељености 5км2 / 1 осопаŠto volim tu švedsku pustaretinu, gustina naseljenosti 2 per km²
"Kajsa je na samo 5km od tebe" u Švedskoj znači prva najbliža osopaГустина насељености 5км2 / 1 осопа
Zevs, Apolon, Hera, Artemida...zamisli tinder u Šbedskoj
Jel istina da su Šveđanke dosta visoke?Predivan anbijent za elegicnu prozu
То је већ близина где чврсто прелази у гасовито станије"Kajsa je na samo 5km od tebe" u Švedskoj znači prva najbliža osopa