Бран Мутимировић
Domaćin
- Poruka
- 4.143
Dobro me podsetiste sa Šveckom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Paranoidna shizofrenija, granični poremećaj + autizam
komata, jasta
Ubeđen sam da 99% ljudi koji trtljaju o haplogrupama pate od ovog ili onog psihičkog poremećaja.komata, jasta
Mozebit, ne razumijem se.Ubeđen sam da 99% ljudi koji trtljaju o haplogrupama pate od ovog ili onog psihičkog poremećaja.
Mozebit, ne razumijem se.
Brane, znamo li se mozda od ranije pod drugim nikovima?
Najbliže što sam se primakao sotoni do sadćao svima
ovu stvar sam čula 7 milijardi puta
nema na čemuNajbliže što sam se primakao sotoni do sad
Najbliže što sam se primakao sotoni do sad
Zvuči kao verse iz biblije, ali kad se peva unatraške onda je to sotonska inverzija i dobija potpuno drugačiji oreol. Kao ono da se đavol javlja u 3am, jer je Krist raspet u 3 popodne itd. Možda im je to bila i poenta.
to je, je l, rumunski, samo pevano unatraške
prevod normalne verzije je
And God told to his apprentices...I gave you a comand...to pray to the Lord fot the mercy, life, peace, health, salvation, the search, the leave and the forgiveness of the sins of God's children. The ones that pray, they have mercy and they take good care of this holy place.
svakakoZvuči kao verse iz biblije, ali kad se peva unatraške onda je to sotonska inverzija i dobija potpuno drugačiji oreol. Kao ono da se đavol javlja u 3am, jer je Krist raspet u 3 popodne itd. Možda im je to bila i poenta.
Hahahahah fantastish. Shut it!
Ti spontani komentari su blago
Da li gledaš one klipove kad se nešto dešava (npr 4 pregojazna lika sviraju u bendu) i onda u pozadini puste komentarefell in love with a girl in Thailand but she turned out to be Steven
rage against the cardio machineDa li gledaš one klipove kad se nešto dešava (npr 4 pregojazna lika sviraju u bendu) i onda u pozadini puste komentare