Nona2
Poznat
- Poruka
- 9.030
plavo oko mene sve je plavoIma li kakve vode da se smochish

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
plavo oko mene sve je plavoIma li kakve vode da se smochish
Jel planiraš uopšte?
A pa dobro, naučićeš. A kako radiš bez jezika?Ljepo Svedi znaju engleski...a Evo sad ce vec godina
Videh te zaljuboh seplavo oko mene sve je plavo![]()
Arbajtujem brte za ovoga ti ne treba jezik a I ima vec nasih u firmuA pa dobro, naučićeš. A kako radiš bez jezika?
Kažu da su Šveđani dosta glup narod, jel to tačno?Arbajtujem brte za ovoga ti ne treba jezik a I ima vec nasih u firmu
Ja bio 2020-2021 dok je trajala korona....Al mi se nesto nije dalo ostajatjKad sam ja razmišljala o imigraciji u Tursku (2021), važilo je nađeš nekog Turčina da te poveže sa službenikom, daš 500 ojra i dobiješ ograničenu boravišnu. Veselo![]()
Ne bih rekao vise su nezainteresovani za stvari koje Nas ispunjavaju rekao bihKažu da su Šveđani dosta glup narod, jel to tačno?![]()
Tad je bilo keva što se tiče cena. Sad je dosta poskupelo i dole.Ja bio 2020-2021 dok je trajala korona....Al mi se nesto nije dalo ostajatj
Aham. Onda je to uobičajeno komšijsko pr.canje, Norvežani ih smatraju glupavim.Ne bih rekao vise su nezainteresovani za stvari koje Nas ispunjavaju rekao bih
Jamacno...soba u hotel bila 10 jura hamam isto 10...menjo sobu svaki Dan I svaki Dan me druga cura kupa I masiraTad je bilo keva što se tiče cena. Sad je dosta poskupelo i dole.
A gde si bio?Jamacno...soba u hotel bila 10 jura hamam isto 10...menjo sobu svaki Dan I svaki Dan me druga cura kupa I masira
Norge su posebna prica...kad udjem u norvesku odma pocnem strepiti oko drugacijih propisaAham. Onda je to uobičajeno komšijsko pr.canje, Norvežani ih smatraju glupavim.
nisam znala da si imala epizodu da bi baš da emigriraš ovdeKad sam ja razmišljala o imigraciji u Tursku (2021), važilo je nađeš nekog Turčina da te poveže sa službenikom, daš 500 ojra i dobiješ ograničenu boravišnu. Veselo![]()
Ispod waikikija dolje...amir merve dunay Ali isao Sam I tamo na fatih biti blize bosforuA gde si bio?
A jel jedu Šveđani one žive haringe? I kakva je hrana generalno, mislim nacionalna kujna?Norge su posebna prica...kad udjem u norvesku odma pocnem strepiti oko drugacijih propisa
Ma da, sve sam se raspitala, kupila nove kofere, otišla u Alanju na letovanje da vidim kako je, itd.nisam znala da si imala epizodu da bi baš da emigriraš ovde
čujem da je za frilensovanje Gruzija odlična i tamo ne treba ni viza i sve je lagano i digitalizovano
pa me sad to nešto vuče
pa nije ovo daleko tu si za 2-3 sata, skoro kao NemačkaMa da, sve sam se raspitala, kupila nove kofere, otišla u Alanju na letovanje da vidim kako je, itd.
Ne znam, ne idem mi se tako daleko na istok a i ne bavi mi se više frilensom ako ne moram. Dojadilo.
Plus nema rizika da zavšiš u peći jednog danapa nije ovo daleko tu si za 2-3 sata, skoro kao Nemačka![]()
Mislis na one smrdljive kao? Pa daA jel jedu Šveđani one žive haringe? I kakva je hrana generalno, mislim nacionalna kujna?
wwat??Plus nema rizika da zavšiš u peći jednog dana![]()
Meso se ne sme prenositi, to Hrvati imaju biznis jer su euMislis na one smrdljive kao? Pa da
Nicega osobito nema nacionalno ja Sam se orijentisao na incune,dagnje,lososa uglavnom I rakove....kad dodjem kuci tamo jedem ono standardno svinjski
Nisu mi jasno Ovi nasi odje sto donose prsuta I sudzuka...mislim za sebe...neki donose prijateljima svedima jer je to bas skupo za kupiti odje ..uostalom kao I u Srb sto su skupi incuni,kavijar I losos
Pošalica na račun AfDwwat??