prsho
Veoma poznat
- Poruka
- 14.119
Donose Ovi pazarci I bosanci pa valjaju...brte toga nisam zeljan uopceMeso se ne sme prenositi, to Hrvati imaju biznis jer su eudonose i po Nemačkoj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Donose Ovi pazarci I bosanci pa valjaju...brte toga nisam zeljan uopceMeso se ne sme prenositi, to Hrvati imaju biznis jer su eudonose i po Nemačkoj
Nisam nikad bilaŠvedska je zaista prelepa u Novembru
jako se lepe bojeNisam nikad bila![]()
PrelepoA Evo sad vikend bio na vatern I jonkoping tu se bas napunim baterije
Nisam nikad bila![]()
Aj ugoste ondaNisam nikad bila![]()
Rado, samo da se dokecam do Nemačke (da mi daju odobrenje za vizu)Aj ugoste onda
Kakve živuljke?svakojake živuljke iskaču iz šuma
Ooo pa kad si I njemacku vec si skoro tu...Jos ako si gore Hamburg Rostok milinaRado, samo da se dokecam do Nemačke (da mi daju odobrenje za vizu)
Na jug ću, al nema veze, mogu ja da putujemOoo pa kad si I njemacku vec si skoro tu...Jos ako si gore Hamburg Rostok milina
Rogate nekeKakve živuljke?![]()
Pa to nije opasno? Ili jeste?Rogate neke![]()
Šah se ne da objasniti , a ovo može. Ko ume.To se ne može objasniti u jednoj rečenici, kao ni ono sa mačkama
Ovisi kojom brzinom se krecesPa to nije opasno? Ili jeste?
Bio Sam na neku farmu bizona gore manje vise setaju slobodnoPesho zna bolje
Pesho , pa totalno prosek.A Evo sad vikend bio na vatern I jonkoping tu se bas napunim baterije
Pa ni ne jurim iznadprosjecno nistaPesho , pa totalno prosek.
Nisam mislila da uvredim , nego ono..priroda ko priroda. Svuda je lepa.Pa ni ne jurim iznadprosjecno nista