момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.280
Nikad nisi stigla dovde, što bi rekli Jehovini SvedociTrebalo je da kažeš Neću.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikad nisi stigla dovde, što bi rekli Jehovini SvedociTrebalo je da kažeš Neću.
Da, prvi put sam tako eksplicitno iniciran u moć manifestovanja, što bi rekla moja mentorica veštičarenja Tarot BejbPrve naznake promjene identiteta, od vrele srpske krvi ka švedskih -20
Mislila sam da imitiram stres eho srca.Nikad nisi stigla dovde, što bi rekli Jehovini Svedoci
Nemoj da se prerano izložiš pa da te posle fistujemo, kao prošli putJoš ja pitam danas kako se ono odvija njihova izborna noć.
Ču' kako, sve je spektakl, kao i uvijek.
Pogledajte prilog 1637717
Ne tripuj se, boli me znaš šta za njih, jedino zbog čega naginjem Trampu jeste nada da ćemo okončati ove vaše ratove, valjda ste imali dovoljno vremena da izbacite tu negativnu energiju.Nemoj da se prerano izložiš pa da te posle fistujemo, kao prošli put
Pa nije, to je sistem koji stotinama godina uvažava činjenicu da su jedinstveni entitet sastavljen od 50 država.Koliko im je buljson taj sistem, recimi glas nekog Demokrate u Kentakiju ili Repsa u Kaliforniji ne vredi apsolutno ništa stotinu godina unazad
viruckam malo na lajvuJoš ja pitam danas kako se ono odvija njihova izborna noć.
Ču' kako, sve je spektakl, kao i uvijek.
Pogledajte prilog 1637717
Tj nadaš se da će Iran i Moskva preživijet, da imaju vremena da se pripreme za sledeću invaziju. Sa pobedom Božice Kamale, ta pretnja nestaje zauvijek.Ne tripuj se, boli me znaš šta za njih, jedino zbog čega naginjem Trampu jeste nada da ćemo okončati ove vaše ratove, valjda ste imali dovoljno vremena da izbacite tu negativnu energiju.
Plus volim lijepe animacije.
Labude da rata ne budeZa koga navijamo?
Ma da, 90% država mogu odmah da upišu elektore.viruckam malo na lajvu
sad je 3 23
0,3 prebrojano
Da se broje apsolutni glasovi, Tramp bi pobedio malo jučePa nije, to je sistem koji stotinama godina uvažava činjenicu da su jedinstveni entitet sastavljen od 50 država.
Zato im se ne dešava Vučić na svakih 15 godina.
Bukvalno se boj da ćeš Ja pisati kao Я.Tj nadaš se da će Iran i Moskva preživijet, da imaju vremena da se pripreme za sledeću invaziju. Sa pobedom Božice Kamale, ta pretnja nestaje zauvijek.
Srećom se ne broje, jer bi onda SNS uvijek pobjeđivao.Da se broje apsolutni glasovi, Tramp bi pobedio malo juče
PrsotinaMeni ona žena kandidat ne deluje baš najnormalnije.
Vidi se. Ne znam joj ime.Prsotina
Pa gdje mene nađe, ja sam ti za mir.Nego, jel ste provalili što Tonolanova sekta sad navija za Kamalu, ne iz plemenitih razloga, nego zato što se nada da će pod njom brže doći do WW3. Možda bih mogao Ligamenta s te strane da smuntam.
Sreća pa ni oni koji pišu Я neće postojati, tako da je sve okBukvalno se boj da ćeš Ja pisati kao Я.
Srećom nemaš svoje ja, pa te boli k.
Koliko si visok?Ali cenim da sam viši od svih prc