peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.812
@hrleći Mogu li ti poslati nešto na pp?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
okej@hrleći Mogu li ti poslati nešto na pp?
One sumorne...pa ok, ako bi nekom to značiloSuper, šteta što nam više ne čitaš one crtice iz histopatologije
Kako ne, to je opća kulturaOne sumorne...pa ok, ako bi nekom to značilo
Ne zezaj meKako ne, to je opća kultura
Voleo sam da se testiram na razne viruse pa kad mi stignu rezultati gledam na šta imam povišen titarNe zezaj me![]()
Ja sam one antigenske , bila sam negativnaVoleo sam da se testiram na razne viruse pa kad mi stignu rezultati gledam na šta imam povišen titar
Ma nije bre to!Pošalji i meni, pošto ne mogu da nađem etc
koje toćnoJa sam one antigenske , bila sam negativna
Nisam preko godinu. I uvek odradim experiment. Jedem u 12. Ako je normalno, biće sve normalno.Ja taman ujutru vadim nalaze, a opet sam iskombinovao onaj slatkiš od sinoć.
Mislim da može do 10 sati razmaka, pitaj PikJa taman ujutru vadim nalaze, a opet sam iskombinovao onaj slatkiš od sinoć.
Hep B, C, HIV . To se traži za op.koje toćno
Koliki interval mora da prođe ako je jeo čizkejk?Nisam preko godinu. I uvek odradim experiment. Jedem u 12. Ako je normalno, biće sve normalno.
Inače, ne volim to.
Idealno je 12h. Alli ponavljam, ja jedem u ponoć i hranu i slatkiš pa opet ujutru u 8 bude ok.Mislim da može do 10 sati razmaka, pitaj Pik
Uu HIVčina, to jedino nisam imao kad sam vadio krv tamo negde 2018, ovo ostalo mašala.Hep B, C, HIV . To se traži za op.
Kako mašala?Uu HIVčina, to jedino nisam imao kad sam vadio krv tamo negde 2018, ovo ostalo mašala.
Uplašio si me.Msm ne od tvojih, nego sa ove liste koja je meni zadata
Nisam imao hepatitis, ali zato Dzefri Epstin Bar i Koksaki visok titar, sumnjali su na Boreliju, zatim Pervo i još nekih pridruženih govnarija.Kako mašala?
Da , to rade kod Nerazjašnjenih slučajeva.Nisam imao hepatitis, ali zato Dzefri Epstin Bar i Koksaki visok titar, sumnjali su na Boreliju, zatim Pervo i još nekih pridruženih govnarija.
I ne znam koji mi je simptom od čegaDa , to rade kod Nerazjašnjenih slučajeva.![]()
Zavisi koja su , IgG ili IgM.I ne znam koji mi je simptom od čega