peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.786
Mi da vam nađemo zabavu?Možda da vi za početak nađete, to još niste probali, nikad dotle stigli
Pecanje.
Eto, to vam je mnogo bolje od bombardovanja recimo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi da vam nađemo zabavu?Možda da vi za početak nađete, to još niste probali, nikad dotle stigli
Nisam upućen, ali osjećam neštonije bilo postova koje čekam
ne žurim igde, napravila sam još veća slova, pa bože moj
Da nađete sebi zabavu, npr cilj je da se obezglavi što manje ljudi u tom i tom vremenskom roku.Mi da vam nađemo zabavu?
Pecanje.
Eto, to vam je mnogo bolje od bombardovanja recimo.
To je fazon 3%, kao i u Karolini i Džordžiji, evo ujednačavaju se polahkoTeksas plav
Valjda znaš kad su ratovi počeli, dok je Tramp bio nigdje metka.Da nađete sebi zabavu, npr cilj je da se obezglavi što manje ljudi u tom i tom vremenskom roku.
I to ubjedljivo.Pensilvanija isto
Mislim da Tramp dobijaRano je za konačne predikcije, ali slažem se da Kamallah dobija 99.8%
Jok, ja ovako nenavijački ti kažemMislim da Tramp dobija
Ali realna sam.Jok, ja ovako nenavijački ti kažem
Stop the countPribližava se u Karolini, a tek je 8%, Pensilvaniju uzimamo očigledno
Kakav prelaz.Približava se u Karolini, a tek je 8%, Pensilvaniju uzimamo očigledno
Dva posla, a mora sve da se stigne jbg.Jer si ti spavo bro
Meni krsta tako ostajala upaljena ranije...ono overim sebe od sinoc I tuzno konstatovo sa Sam nolajfer...to su bili daniDva posla, a mora sve da se stigne jbg.
Naleti takav period.
Ništa je ovo, da vidiš tek kada nedjeljom ustanem u 5 i radim do 22:00.Meni krsta tako ostajala upaljena ranije...ono overim sebe od sinoc I tuzno konstatovo sa Sam nolajfer...to su bili dani