peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.994
Ok, jedan od tih jezika je slovenački lololo bledao ribou perjaoIdi u *****, kao Chris Waltz u Inglorioriusima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok, jedan od tih jezika je slovenački lololo bledao ribou perjaoIdi u *****, kao Chris Waltz u Inglorioriusima
Dobro, ne možeš očekivat da priča španski kao da je sa iberistike, + ako se u obzir uzme pretpostavljeni IQ (dvocifren), sasvim je okima raspon vokabulara ravno 200 reči u svakom jeziku
broj tema o kojima ima nešto da kaže: 1
pa dobar mu je izgovorDobro, ne možeš očekivat da priča španski kao da je sa iberistike, + ako se u obzir uzme pretpostavljeni IQ (dvocifren), sasvim je ok
Pa nije maman pravila nego ti. A ti kažeš "da mama" i uradiš kako misliš da treba.Maman je kriva, ne sluša moje savjete jer me je rodila može me i ubiti etc
Sada bi svi jeli kiseli kupus, a ne samo ti. 
A jbg, šta da priča kad ga pitaju o košarkaškim temama, malo je nezgodno da umetne Hegelov citat. Zna se opseg mogućeg, od "ostavili smo srce na terenu" do "protivnik je pokazao borbenost".pa dobar mu je izgovor
nije to bila poenta
poenta je da su tupi kao panjevi i neelokventni do granice bola
Ja odšljakam svoj dio u bašti, a njeno je da od toga napravi magiju.Pa nije maman pravila nego ti. A ti kažeš "da mama" i uradiš kako misliš da treba.Sada bi svi jeli kiseli kupus, a ne samo ti.
![]()
pa gledala sam tako neke duže intervjue sportista i mahom su tupaviA jbg, šta da priča kad ga pitaju o košarkaškim temama, malo je nezgodno da umetne Hegelov citat. Zna se opseg mogućeg, od "ostavili smo srce na terenu" do "protivnik je pokazao borbenost".
Dapače. Međutim, to možda i nije tako tragično, jer zašto bi oni i bili pametni. Kurt Rasel je jednom kad su ga pitali nešto o Politici rekao 'što mene pitate, ja sam glupi glumac' i to je najpametnije što je ikad kazao. Onda imaš Riz Bjelokašiku koja se pretvara da je pametna, ide kod Opre i ima svoj buk klab, a ono, krindžuješ od tupavoće i jednodimenzionalnosti.pa gledala sam tako neke duže intervjue sportista i mahom su tupavi
pa nebitno je, nije vredno kucanja, ne znam što si se tako naložio da ih branišDapače. Međutim, to možda i nije tako tragično, jer zašto bi oni i bili pametni. Kurt Rasel je jednom kad su ga pitali nešto o Politici rekao 'što mene pitate, ja sam glupi glumac' i to je najpametnije što je ikad kazao. Onda imaš Riz Bjelokašiku koja se pretvara da je pametna, ide kod Opre i ima svoj buk klab, a ono, krindžuješ od tupavoće i jednodimenzionalnosti.
Imao je najpoznatiji Srebreničanin dobar segment o glumcima.Dapače. Međutim, to možda i nije tako tragično, jer zašto bi oni i bili pametni. Kurt Rasel je jednom kad su ga pitali nešto o Politici rekao 'što mene pitate, ja sam glupi glumac' i to je najpametnije što je ikad kazao. Onda imaš Riz Bjelokašiku koja se pretvara da je pametna, ide kod Opre i ima svoj buk klab, a ono, krindžuješ od tupavoće i jednodimenzionalnosti.
počeo čovek tu primere, evo recimo kod Opre, vamotamo
Eee neeee.. eego si ti moj... *****Imao je najpoznatiji Srebreničanin dobar segment o glumcima.
JednorogEee neeee.. eego si ti moj... *****
Mudru maman imaš!Ja odšljakam svoj dio u bašti, a njeno je da od toga napravi magiju.
Sledeće godine moram sve, što je, sad uviđam, možda i bio cilj!
Pa to i jeste ovaj narod, ružan i glup, ne treba da stvaraju lažnu sliku o namabože kako su naši glumci ružnjikavi
ja ne mogu
samo neka psovanja i ta ružna estetika
fuj
Bio dobar i onaj naš ***** što glumi Srebreničanina zaljubljenog u ZvezduJako dobar film, sa odličnim poentama