stugots
Čovek
- Poruka
- 37.333
to je crta našeg naroda zbog koje nekad navijam za bombardovanje Srbije od strane Briksa i Natoa kombinovano
metaforički
Ja literalno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je crta našeg naroda zbog koje nekad navijam za bombardovanje Srbije od strane Briksa i Natoa kombinovano
metaforički
opasno.
yu grupa je ludilo
verovatno jedini naš stari bend koji mi se vremenom počeo sve više sviđati
Super su uživo, mene su na Tašu pre dve godine oduševili, i evo išao sam još dva puta otad. Postao sam Yu grupipotpisujem svaku reč, bukvalno jer je isti tok i kod mene bioIstooo. Znaš kako sam ih olako shvatao bukv do pre 2-3 godine, uopšte ih nisam stvarno slušao. Nego ono, samo u prolazu, što čuješ na tv, na radiju, jer zaboga to je Yu grupa, svi znaju za njih. Kao evo ga Mornar... opet... yay
A onda, podstaknut generalnim razmišljanjem o smrti (because of course) počnem da razmišljam i o našim starim bendovima i shvatim da za sve ovo vreme dosta njih zapravo nisam STVARNO slušao, niti ih video uživo. Među njima njih.
Ne znam jesi ih videla uživo, ako nisi MORAŠ. Dok su živi jošSuper su uživo, mene su na Tašu pre dve godine oduševili, i evo išao sam još dva puta otad. Postao sam Yu grupi
potpisujem svaku reč, bukvalno jer je isti tok i kod mene bio
i baš sam htela da napišem da je ono što je najveći utisak ostavilo na mene je njihova svirka uživo
to sve pršti, sve je tačno plus super pevanje
e superSviraju na Dan republike, za njihov 54. rođendan, u NS na sajmu.
Da li je uvrnuto ako odem opet
I onda što je dobio Oskara.
Rekla sam da mogu , ne da hoću.Što znači da smo te iznervirali, a to nemojmo
Momiša bi ti replicirao rado, ali je banovan. Xi xi ..Ja literalno
Što si banovan brt Pešo?A brte mogu se ja dezintegrirati nisam bio na forum godinu i vise Al svakako mi salju na mejl rimajndere kao cega ima novo tako vjerovatno bi I za ovu temu
Ozbiljno ih volim. Nekada me je pomalo obijala neka žica u stilu pevanja , ali više ne.Kakva stvarčinaaaa
Kakva jednostavna i briljantna konstrukcija pesme, od samo jedne melodične, pomalo melos harmonije i brutalnog, tvrdog, seksi rifa u strofama. Chef's kiss
Da je tema na politici, pa da vidimo ko je pucao, nego je na VojvodiniŠto si banovan brt Pešo?
Da sam mod videla bih ko je pucao ovako nisam ni vip.Da je tema na politici, pa da vidimo ko je pucao, nego je na Vojvodini
Tako je i on nekada bio mod, pa smo izgubili poziciju, pa si ti bila mod, pa smo i tebe izgubili.Da sam mod videla bih ko je pucao ovako nisam ni vip.![]()
da sam mod, nema šanse da bih mogla da odolimTako je i on nekada bio mod, pa smo izgubili poziciju, pa si ti bila mod, pa smo i tebe izgubili.
Pesho bio mod?Tako je i on nekada bio mod, pa smo izgubili poziciju, pa si ti bila mod, pa smo i tebe izgubili.
Gledala sam film o njoj. Volim biografske. Pa suštinski imala je premoćan glas i nesrećan život, a pevala pa jbga to što se traži verovatno.da sam mod, nema šanse da bih mogla da odolim
recimo na muzici mod
(mogla bih da se pravdam da sam slučajno)
neko postavi na najbezazlenijoj temi tipa ljubav i muzika, najbezazleniju pesmu
npr. i will always love you W. Houston
akcija - poštovani, vaš post je uklonjen -razlog: neprimeren sadržaj
oh, kako bih bila srećna, samo gospod zna
Ahahahahahada sam mod, nema šanse da bih mogla da odolim
recimo na muzici mod
(mogla bih da se pravdam da sam slučajno)
neko postavi na najbezazlenijoj temi tipa ljubav i muzika, najbezazleniju pesmu
npr. i will always love you W. Houston
akcija - poštovani, vaš post je uklonjen -razlog: neprimeren sadržaj
oh, kako bih bila srećna, samo gospod zna
Momoa, čuveni mod, kao zaposleni u nekoj državnoj instituciji.Pesho bio mod?
Momo mod . HahahahaI Momo je bio mod
i ja sam bila mod
sad smo na internom u rubrici problematični članovi buahahhha